21-вото издание на AUTOBEST Gala Awards ще се проведе на

...
21-вото издание на AUTOBEST Gala Awards ще се проведе на
Коментари Харесай

AUTOBEST Gala Awards: 21-вото издание ще се проведе на 9 юни в Страсбург

21-вото издание на AUTOBEST Gala Awards ще се организира на 9 юни в Страсбург, Франция. AUTOBEST е високо оценен като най-важното европейско самопризнание в профилирани моторни медии. Страсбург е столицата на европейските жители и формален дом на Европейсикя парламент. Решението за организирането на AUTOBEST Gala Awards в Страсбург е тясно обвързвано с общите ползи и старания в името на европейските консуматори.

През тази година, местоположението на събитието няма да бъде разкрита до самия ден на мероприятието. 21-вото издание е основано към вълнуваща идея, акцентираща върху френската просвета.

"Според нашата традиция, ние посещаваме един път на 32 години една от страните на нашите представители, която да бъде хазаин на водещото моторно медийно събитие на Европа и на света ", разяснява Дан Вардие, създател и ръководител на AutoBest. "Сега е годината на Франция. AUTOBEST съставлява автомобилистите на ЕВропа, предоставяйки им изчерпателен взор върху това, което е най-хубавото в автомобилната промишленост, от премията Best Buy Car of Europe до технологията, дизайна, свързаността, моторния спорт и други. Изборът на Страсбург е точният за град на 21-вото издание на AUTOBEST Awards Gala ".

По време на събитието, огромната европейска награда- Best Buy Car of Europe 2022, ще бъде връчена на Dacia за 100% електрическия Spring.

Останалите награди, които ще бъдат връчени по време на церемонията са:
• COMPANYBEST 2022: Pininfarina S.p.A
• MANBEST 2022: Мате Римач
• ECOBEST 2022: Renault Megane E-Tech
• SAFETYBEST 2022: Isuzu D-Max
• SMARTBEST 2022: Mercedes-Benz MBUX Hyperscreen
• SPORTBEST 2022: Алехандро Агаг, Основател на Formula E и Extreme E
• DESIGNBEST 2022: Валтер де Силва

Събитието AUTOBEST Gala Awards ще може да бъде проследено онлайн на уеб страницата на , във и на канала на AUTOBEST.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР