21 лунен ден от 23:40 часа на 8 декември до

...
21 лунен ден от 23:40 часа на 8 декември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 9 декември 2017

21 лунен ден от 23:40 часа на 8 декември до 00:03 часа на 10 декември

Това е интервал на неукротимо придвижване. Ден за смелост и дръзновение, на доброволни жертви, и настойчиво придвижване към задачата. Това е време за върхове и подвизи.

Активен и креативен ден. Хубаво е да се вършат физически извършения, да се прекарва време на чист въздух. В този ден би трябвало да сме почтени и обективни, даже в дребните неща. Всички хора би трябвало да са дейни, да се сплотяват, потребни са груповите занимания, всеобщите дейности, а положителни резултати ще дават групови разисквания на проблемите.

Най-опасни са дейностите, на които ни улавят тъмните сили в този ден – неистина, хвалебствие, подмазвачество, т.е. всичко, което обезпечава личната полза, за сметка на отхвърли от праволинейност, почтеност и правдивост.

Денят ще ни накара да бъдем доста прецизни, доста сериозни и педантични към своята работа и към хората към нас. Всяка работа, която ще вършим през днешния ден, ще бъде съвършено свършена, и изрядна във всяко едно отношение.

Събота е доста удобен ден за всевъзможни рутинни действия, неща, които постановат детайлна и деликатна работа. Краят на деня ще го приключим, отдадени в интерес на другите.

Критичността ни ще вземе превес, и най-много ще го усетят околните ни. Не бъдете доста сериозни и не изпадайте в огромни условия към другите. Няма смисъл да си разваляте връзките с близките, и в това време да си хабите нервната система.

Концентрирайте се оптимално, в своите дейности и проекти. Вглеждайте се деликатно и преценявайте всяка ваша постъпка. Вземайте поука от всяка обстановка, бъдете тактични, смирени и не се противопоставяйте на събитията. Приемете ги такива, каквито са.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е удобно да се вършат операции и интервенции на тези органи, в случай че не е незабавно, несъмнено.

Добре е за лечение на кожни проблеми. Денят е подобаващ за козметични процедури и подготовка за пластични интервенции.

Желателно е да излизате на чист въздух, където да се заредите от силите на Природата.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР