21-годишният Северин Красимиров беше арестуван в Германия по бруталното убийство

...
21-годишният Северин Красимиров беше арестуван в Германия по бруталното убийство
Коментари Харесай

Арест в Германия за бруталното убийство на Виктория Маринова

21-годишният Северин Красимиров беше задържан в Германия по бруталното ликвидиране на телевизионната водеща Виктория Маринова в Русе. Пет дни след осъществяване на закононарушението министър председателят, вътрешният министър и основният прокурор разкриха, че главният обвинен е юноша от крайдунавския град.

След закононарушението през Дунав мост 1 Северин Красимиров е избягал в Германия , където е хванат от локалната полиция нощес. У нас задочно към този момент са му повдигнати 2 обвинявания – за обезчестяване и за ликвидиране по изключително нечовечен метод.

Снимка: btvnovinite.bg

„ До момента всичко приказва за непринудено действие. Имаме информация, че той цяла нощ е употребявал алкохол , намирал се е на мястото в изчакване на миг, в който може да извърши това деяние”, сподели вътрешният министър Младен Маринов.
На петия ден от убийството на Виктория Маринова има упрекнат В Германия е арестуван 21-годишният Северин Красимиров от Русе, у нас задочно са му повдигнати две обвинявания
Главният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че става дума за нахлуване за полово посягане . Самите телесни увреждания, които са породени и които след това са станали причина за гибелта на младата жена, са извънредно брутални, добави той.

Част от облеклото на младата жена е намерено в дома на обвинения. ДНК експертиза удостоверява, че точно Северин е нейният палач.

Снимка: btvnovinite.bg

24 часа след убийството той напуща страната през Дунав мост и бяга при майка си в Германия . За последно обитава в къщата на вуйна си. Още нощес там се събраха негови съседи и другари, разбрали, че е задържан.

Снимка: btvnovinite.bg
Бабата и дядото на Северин се скриха от камерата на bTV. Северин е с престъпна регистрация за кражба за цветни метали, когато е бил на 10 години.

Снимка: btvnovinite.bg

Охранителни камери най-вероятно са уловили бягството му от мястото на убийството, описа в първото си изявление пред bTV някогашният брачен партньор на Виктория Маринова.
Камери са снимали по какъв начин хипотетичният палач на Виктория бяга от мястото на престъплението За убийството е арестуван 21-годишният Северин Красимиров от Русе
„ Би било добре това да е същинският причинител, тъй като това ще значи, че е нелепа, гадна случайност, в която жертва се е срещнала с причинител, а не би означавало, че е някаква професионална поръчка”, сподели Свилен Максимов.

За последно той се е чул с нея малко преди да бъде убита. Разследването на убийството, даже и след новите разкрития, продължава. Погребението на Виктория Маринова ще бъде в петък.
Борисов към дипломатите: Как се поддадохте на подправени внушения Премиерът извика посланиците в Министерски съвет на диалог поради убийството в Русе
В Германия управляващите откриха и задържаха Северин за по-малко от 8 часа .

Във вторник към 12 ч. на обяд немските спецполицаи получават данни от българските си сътрудници, че търсят обвинен. По първичните данни се допуска, че той е в региона на Хамбург или в провинция Долна Саксония. Четири часа по-късно следите водят до жилище в градчето Щаде, близо до Хамбург. В акцията вземат участие полиция и спецчасти.
Европа приветства бързите дейности за разкриването на убийството на Виктория Маринова Председателите на Европейска комисия и Екологичен потенциал реагираха след задържането на 21-годишния Северин Красимиров
„ Около 20:15 ч. специфичните елементи щурмуваха жилището. Бяха арестувани двама мъже, които бяха отведени в полицейския сектор в Щаде, където бяха разпитани. След консултация с българските управляващи към среднощ потвърдихме самоличността на заподозрения”, обясни Фридо де Вриз, началник на престъпна работа.

Северин не е бил въоръжен и не е оказал опозиция . Жилището, в което е открит, е на негови родственици.
„ Имаме издадена заповед по Шенгенската осведомителна система, което е равнозначно на Европейска заповед за арест. Прокуратурата в Целе поема случая”, съобщи Томас Хакнер от Министерството на правораздаването в Долна Саксония.

Според немските медии Северин има към този момент записано нарушение в Германия . Срещу него е издадена наказателна процедура за подправяне на документи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР