21-годишният Мартин Трифонов е използвал камък за убийството на момиченцето

...
21-годишният Мартин Трифонов е използвал камък за убийството на момиченцето
Коментари Харесай

Мартин Трифонов убил момиченцето от Сотиря с камък

21-годишният Мартин Трифонов е употребявал камък за убийството на момиченцето от село Сотиря, Сливенско, заяви пред БТВ представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

След нанесените удари с камъка, това е довело до приключване на мозъчно вещество и тежка черепно-мозъчна контузия. Почти всички ребра на детето са били счупени и то е имало тежки разкъсвания.

По думите на представителя на основния прокурор Мартин Трифонов е направил цялостни признания, като е признал, че е използвал алкохол. Днес ще бъде импортирано искане за налагане на най-тежката мярка за неотклоние " задържане под стража ".

По отношение на откритите две разчленени тела тела на мъж и жена край софийското село Негован, Арнаудова не знае по кое време ще бъде открита самоличността на мъжа и на дамата, само че се надява допустимо най-бързо Министерство на вътрешните работи да си свърши работата.

Припомняме, жестокото ликвидиране на Кристи беше осъществено в четвъртък в сливеското село Сотиря. Днес в Сливен е разгласен ден на печал.

Мартин Трифонов е упрекнат в ликвидиране, блудничество и обезчестяване. сега той се намира в болница под засилена полицейска защита, откакто след няколкочасови преследвания и оказване на опозиция беше настигнат и прострелян от полицията.

Вчера обвиненият направи цялостни признания, а майката на убитото дете настоя той да получи пожизнен затвор. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР