21-годишен младеж разказва бруталния изявления, твърдейки, че се надява да

...
21-годишен младеж разказва бруталния изявления, твърдейки, че се надява да
Коментари Харесай

Британец с пикантен разказ за Слънчев бряг: Очаквах да преспя с много жени, но всичко се обърка

21-годишен юноша споделя бруталния изказвания, потвърждавайки, че се надява да спи с дами от " всяка народност “ на почивката си в " Слънчев бряг ".

Мейсън от Есекс e основно настоящо лице в един от епизодите на документалната поредност на Channel 4 " Извънредно от Слънчев бряг ".

" С приятелите ми Джак и Патрик направихме резервация за 10 дни. Нещата започнаха обаче мъчно за нас "

Младежът беше на първата си момчешка отмора в Слънчев бряг.

" Заради ограниченията от COVID-19 общественият ми живот секна "  

Отсядайки в хотел в курорта, те харчат по £30 на вечер, с цел да пият, танцуват и евентуално за интимни милувки с дами.  

" Аз съм на 21, имам доста цели в живота. Преди това желая да си поживея. Искам да из*укам дами от всяка народност, преди да умра. Е, в най-лошия случай поне да са от Европа. “

За да придаде мощ на своите стремежи, Мейсън споделя, че е донесъл със себе си 20 презерватива. 

" Два за всяка вечер. Да, малко оптимистично е, само че в никакъв случай не се знае. Искам да кажа, че да го направя с 20 ку*ки е доста малко евентуално, само че въпреки всичко това е Слънчев бряг. “

За да притегли дамите, Мейсън възнамерява да ги " удиви " с външния си тип и отделя време за това, с цел да се приготви, преди да отидат в бара Кикки бийч, където има доста дами, алкохол, музика и дами

Когато идват там, тримата младежи се оглеждат за девойки " във форма “ и споделят, че се усещат " като в Ибиса “. В последна сметка Мейсън си хваща българка, с която се натиска до басейна, до момента в който пръска с шампанско от бутилка. Тя се майтапи: " Ще се женим, ще имаме деца “. Британецът пък ѝ прави комплимент, като ѝ дава 11 от 10.

Мейсън добави: " Не чаках да срещна българка толкоз бързо.

За злощастие на младия британец, обаче, дамата, която се споделя Изабел, е прибрана от ядосаните й другари на идната заран от стаята му.

Мейсън споделя, че е с разрушено сърце, тъй като почнал да има усеща към нея, а приятелите му стартират да се подиграват за това.  

Той въпреки всичко се пробва да " смъкна " рецепционистката вечерта преди да напусне хотела, само че удря на камък.

За следващ път обсъждайки романса си с Изабел, Мейсън сподели:

" Ще се оженя за това момиче, ще сложа брачен пръстен на пръста й. Ако тя гледа това - обичам те, ще те намеря и ще се оженя за теб. "

" Дойдох тук за малко. Пихме с другари, забавлявахме се. Не спах с MILF-ки, както чака. Правих секс единствено един път, само че постоянно има и идващ път. Следващото лято отново съм тук. Не съм очаквал да срещна любовта на живота му тук, само че това момиче Изабел... Очаквам да пристигна в Англия, с цел да учи и да се забележим ", приключва описа си младият британец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР