21-годишен българин без книжка катастрофира, разпиля Опел на дребни части,

...
21-годишен българин без книжка катастрофира, разпиля Опел на дребни части,
Коментари Харесай

Трагедия с наши в Полша! Българин загина след полицейско преследване, хеликоптер спасява бременната му съпруга

21-годишен българин без брошура катастрофира, разпиля " Опел " на дребни елементи, само че оцеля, при опит да се измъкне от полицейско гонене в полския град Козлувка. В злополуката са ранени двама души - едната е 16-годишната брачна половинка на каскадьора, която била в напреднала бременност, оповестява " Монитор ".

Произшествието е станало сред 11 и 12 часа българско време през днешния ден. На околовръстното шосе край гр. Любартув служители на реда, които управляват трафика по националното шосе номер 19, забелязали, че водачът на " Опел " е направил нарушаване и поискали да го спрат. Водачът обаче пренебрегнал звукови и светлинни сигнали и се опитал да избяга, изясни младши контрольор Артур Марчук от околийското ръководство на полицията в Любартув.

Беглецът излязъл от околовръството в посока на селцето Новодвор като продължавал бягството. В Козлувка до известния палат на семейството Замойски, мъжът се опитал да направи внезапен завой и да се измъкне на ченгетата и в този миг с голяма скорост се блъснал с приближаващ от другата страна " Мерцедес ".

На мястото на злополуката били изпратени избавителни екипи и лекари, само че се оказало, че хората и в двата автомобила са затиснати и не могат да бъдат извадени без хидравлични ножици. Хеликоптер на Въздушната незабавна помощ натоварил 16-годишна пътничка, гражданка на България. Момичето обяснило на служителите на реда, че е бременно в шестия месец и е брачна половинка на водача.

Българинът зад кормилото е бил изтрезнял. Пред служителите на реда обяснил, че се е впуснал в бягство, тъй като нямал брошура.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР