21 български футболни фенове прекараха нощта в полицейски упрвления на

...
21 български футболни фенове прекараха нощта в полицейски упрвления на
Коментари Харесай

Арестуваните в Скопие фенове на Левски няма да получат обвинения

21 български футболни почитатели прекараха нощта в полицейски упрвления на Скопие. Те бяха арестувани преди мача сред " Шкупи " и " Левски " в столицата на Северна Македония. Срещу нито един от тях няма да бъде повдигнато обвиняване. Приятели на наръгания с нож последовател пък молиха държавното управление на България да спомага за превозването на настанения в университетската болница " Свети Наум ".

Мачът сред " Шкупи " и " Левски " оправда упованията, че ще бъде високорисков. Напрежението към гостуващата синя агитка стартира още на границата и продължи часове след последния съдийски сигнал. 21 българи бяха арестувани за нарушение на публичния ред в Скопие, а един беше намушкан с нож. Последва реакция от премиера на Северна Македония Димитър Ковачевски, който прикани спортът и политиката да не се смесват.

Част от българските почитатели бяха арестувани директно преди да влязат на трибуните на стадион " Тодор Проески ", откакто се оплакаха от отношението на охранителите и стюардите към тях. Това докара до конфликти с жандармерията и съществено напрежение към час преди дуела. В ранния следобяд през днешния ден арестуваните бяха освободени. Срещу нито един от тях няма повдигнати обвинявания.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР