20Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн очаква агресивна

...
20Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн очаква агресивна
Коментари Харесай

Хари Кейн очаква Англия да играе агресивно и смело на световното

20Капитанът на националния тим на Англия Хари Кейн чака нападателна и смела игра от тима по време на международното състезание в Русия. Нападателят се надява опцията за изява в най-големия футболен конгрес на планетата да стимулира неопитния състав на " трите лъва " за мощно показване в шампионата.

Със междинна възраст 26 години Англия е вторият най-млад тим на шампионата след Нигерия. Англичаните ще търсят втората си купа в конкуренцията след триумфа през 1966 година

" Започваме шампионата с високо вдигнати глави, като ще има сложни моменти, възходи и падения. Понякога стремежът на огромно състезание е да не загубиш и да се защитаваш, само че за нас това значи да играем атакуващ футбол ", сподели Кейн.

Капитанът на Англия, който изигра следващия си мощен сезон за " Тотнъм " с 41 вкарани гола, към момента няма попадение на огромен шампионат за Англия. 24-годишният нападател не съумя да се разпише преди две години на европейското във Франция, когато " трите лъва " отпаднаха изненадващо от Исландия в осминафиналите.

Тогава Кейн се показа едва, като беше претрупан със задачата да извършва ъгловите удари. Играчът на " Тотнъм " не има вяра да се повтори сюжетът с ранното отпадане на англичаните. Според Кейн тимът би трябвало да гледа мач за мач, в случай че желае да се показа мощно.

" Уверен съм, че това няма да се случи. Не мога да кажа 100%, тъй като във футбола в никакъв случай не знаеш какво може да се случи, само че в този тим носим националната фланелка в сърцата си ", сподели още Кейн.

Англия стартира международното с мач против Тунис в понеделник. Другите два тима в група G са Панама и Белгия.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (167)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР