2023 година ще мине под знака на числото 7. Това

...
2023 година ще мине под знака на числото 7. Това
Коментари Харесай

2023: Изпитания от съдбата и нищо не е, каквото изглежда

2023 година ще мине под знака на цифрата 7. Това е номерът на ориста . Наричат я Божествено число, тъй като е неведнъж употребявано в Библията. Но то по никакъв начин не е елементарно и просто в нумерологията.

 

Седмѝцата значи тествания от ориста. Също по този начин годината под нейния знак се пояснява в нумерологията по този начин: „ Нищо не е такова, каквото наподобява ”. Нито неприятното е толкоз неприятно, нито положителното е толкоз положително.

 

Да се надяваме това да значи, че войната в Украйна и икономическата рецесия няма да бъдат толкоз тежки тествания и няма да не престават през всичките 12 месеца на 2023 година. Но в това време надали би трябвало да храним особени упования светът да стане по-добро място тъкмо през 2023 година

 

Чудесен знак за Седмѝцата е ориста на човек, роден под нейната „ звезда ” – Тодор Живков. Започва пътя си като незаконен, един ден е обграден от полицията и мисли да си тегли патрона, избавя го в комуната си бащата на Бялото приятелство Петър Дънов, след това става полицай след преврата на 9 септември, кмет на София, от финален се трансформира в първи секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия, прави вътрешен прелом против семейството Димитрови – Червенкови , която ръководи България в първите 12 години соц, само че не я унищожава, издигналият го и свален от него Вълко Червенков даже кумува на сватбата на щерка му. Възцарява се за 33 година в България, само че на всяка кръгла годишнина губи най-скъп човек – за 60-ата – жена си Мара, за 70-ата щерка си Людмила, след това губи и властта, на собствен ред свален с вътрешен прелом от своите храненици, които е направил хора, богати хора.

 

После е пратен зад решетките. Съден е. Накрая изненадващо е оневинен и почива безшумно и добродушно в леглото си. „ Нищо не е каквото наподобява, нито хубавото е толкоз хубаво, нито неприятното – толкоз неприятно ”, нали?

 

Родените под знака на неговото число, да вземем за пример на 7 септември като него или на 27 юли като депутата Делян Пеевски , през 2023 г.ще имат отлична година за бизнес, минаваща под девиза: „ Борба за персонална идея ”. Ще имат пренасяне, доста пътувания, различен от присъщите белези на цифрата 5, под което минава персоналната им година (2+7+7=16, където 1+6=7, а 7+7=14, където 1+4=5).

 

Други късметлии на 2023 година са Единиците, каквито са Лили Иванова (24 април,т.е. 2+4+4=10 или 1+0=1, дружно с годината Седмица излиза 1+7=8 ), Бойко Борисов, Слави Трифонов, тъй като на тях пък им се дава най-хубавата за правене на пари и реализиране на триумфи година 8.

 



 

При нея, както при всяка цифра, има и тъмна страна – от доста шанс човек може да попадне в лабиринт. Във всеки случай признакът е, че човек върви към излаз, въпросът е намира ли правилния път. Или се губи?

 

За родените с число 2 – да вземем за пример на 10 януари, 2 септември или 25 април, които би трябвало да са удовлетворени от своята 2022 година - 8-ица, новата година е на разтърсвания – може прочувствени, може други, само че и на привършване на цикъла, тъй като носи последния номер в него – 9.

 



 

Все отново не трябва да се обезкуражават, тъй като, в случай че си изиграят вярно картите, тя може да им донесе популярност и пари. Ролята на духовни водачи също ще им приляга през 2023 година, въобще – търсенето на духовното пред материалното начало е значима за тях задача, с цел да си постелат добре за идващия 9-годишен цикъл, който за тях стартира от 2024 година

 

Тройките, тези „ манекени на сцена ”, каквито са доста креативен персони като Брад Пит – 18.12 или Стинг – 2.10, а в случай че желаете и Кирил Петков – 17 април, са тъкмо в ролята на начеващи нов стадий в живота си, който ще завърши чак през 2031 година Именно те ще имат 2023 година под знака на Единицата. Тя е отлична за старт на нови планове, бизнеси, връзки, за пазаруване на дом или за подписване на брак.

 



 

Астролозите биха добавили – в случай че е допустимо всичко това да не става преди 12 януари, докато Марс е назадничав, или още по-добре до 19 януари – крайната дата на ретроградността на Меркурий, който се обръща тъкмо преди Нова година – на 29 декември 2022 година

 



 

Пак съгласно астролозите е добре стартовете да се насрочат доникъде на май, когато Юпитер – планетата на шанса, премиите, парите, е в Овен, където влиза баш на Игнажден 20 декември.

 



 

Трябва да знаят също тъмната страна на Единицата: „ Тежка е царската корона ”. Нещата може да не се получават бързо и незабавно, само че с неизменност, воля и вътрешна мощ и увереност, ще станат с тайминга на Господ.
Четворките – хората с най-трудно число от всичките 9, такива като родения на 30 януари Димитър Бербатов или Юлиян Вергов – на 15 юли, ще имат забавна 2023 година За тях тя е Двойка, което ще рече „ Раздяла за положително ”.

 



 

Има мъдри хора, които споделят, че всяка разлъка е за положително, което май не е 100% правилно, само че има и раздели, които в действителност са за положително. Друг от кодовете на Годината Двойка е „ удвояване на парите и триумфа ”, в случай че добре си изиграят картите. Тя идва за лека почивка, за „ чилване ” след трудничката Година Единица.

 

Хората, родени под знака на цифрата 5, като да вземем за пример Ахмед Доган (29.03), ги чака година под светлините на прожекторите или на дърпащи конците на това, което става под светлините на прожекторите – Тройка. Това е време за занимания и изяви, само че не и за особени триумфи в бизнеса , в случай че се има вяра на кодовете на числата.

 



 

Онези, които са родени с персонално число 6, какъвто е президентът Румен Радев ще имат най-трудната от 9-те години в своя цикъл, защото попадат под вибрациите на цифрата 4. Тя изисква слагане на основи и/или създаване на стени, минава под мотото: „ Залудо работи, напразно не спри ”. Тя възнаграждава труда и обезпечава трамплин за идната сполучлива в бизнеса година 2024, която за тези хора минава под знака на Петицата.

 


Осмиците, огромните късметлии на нумерологията, каквато би трябвало да бъде и родената под този знак – на 16.01 Корнелия Нинова, имат спорна година.

 

От една страна, това е цифрата, която води Любов, другарство, положителни неща. От друга страна обаче, тя има тъмна страна: „ Проблеми с близки хора ", дори гибел на близки или нагледно - на връзки, на връзки. Двете й лица са като че ли съединени в различен от знаците, типични за Шестицата като белег: хазарта.

 

Деветките  - да вземем за пример родените в деня на преврата 09.09,  или на датата на Наоми Кемпбъл 22.05, постоянно имат за годишно число признака на годината – т.е. през 2023 година са в Седмица. Вече я характеризирахме: нищо не е такова, каквото наподобява – нито хубавото е толкоз хубаво, нито неприятното е толкоз неприятно.

 



 

В взаимозависимост от това дали те ще бъдат оптимисти и ще се придържат към второто, или пък са песимисти и ще се водят от първото, най-вероятно и ориста ще им сервира каквото им е писано. Хубавите им месеци са януари и октомври, триумфът в бизнеса е през юли, да насрочат своите най-важни изяви за юни , а новите планове е най-добре да ги започват през март или декември. Но това е единствено, в случай че в действителност доста се постанова. Нумеролозите постоянно поучават, изключително в бизнеса, човек да не си опитва шанса тъкмо в година Седмица.

 

Не стартирайте нищо ново преди 19 януари

 

Астролозите предизвестяват, в случай че е допустимо нищо ново да не стартираме - без значение дали в бизнеса, в любовта, в региона на недвижимостите или други вложения, даже промени във външния си тип преди 12 януари, докато Марс е назадничав. Или още по-добре до 19 януари – крайната дата на ретроградността на Меркурий, който се обръща тъкмо преди Нова година – на 29 декември 2022 година Пак съгласно астролозите е добре стартовете да се насрочат доникъде на май, когато Юпитер – планетата на шанса, премиите, парите, е в Овен, където влиза баш на Игнажден 20 декември, деня, по който се познава новата година.

 

Март`23 е начало, октомври носи триумф – тъкмо за изборите

 

Годината Седмѝца е сложна, само че това не значи, че не е сполучлива. Очертаващите се предварителни парламентарни избори през март идват тъкмо в точния момент – те са добре ситуирани нумерологично. Защото тъкмо този месец идва под знака на Единицата – признакът на начало. Ако са на 12 март, както се разисква обаче , тълкуванието може да бъде двусмислено: От една страна 4 е най-трудното число, а тъкмо то дефинира този ден. От друга страна четворката слага основи (но и стени).

 

По-добра дата е 5 март, тъй като е под знака на цифрата на любовта – Шестицата. 19 март е по-скоро неприятно предсказание за избори: 2 е знак за разлъка, тоест на разделяне, т.е. не може да се чака кой знае какво от образуван под този знак парламент.
Със сигурност постоянните локални избори, които се чакат през октомври, са в идеалния месец под знака на Осмицата. Ако те са и 2 в 1, съчетани с нови парламентарни, неприятно няма. 8 е цифрата с лозунг: „ Почукай и ще ти се отвори ”. То носи доста пари, шанс, триумф, отговори на въпроси, както и добра сила.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР