2023 година беше една от най-турболентните и със сигурност ще

...
2023 година беше една от най-турболентните и със сигурност ще
Коментари Харесай

Кои бяха най-мразените хора на 2023 година

2023 година беше една от най-турболентните и сигурно ще остане в историята с най-различни проблеми по света. Станахме очевидци на безусловно всичко и за жалост ще би трябвало да признаем, че всичко ново, е добре забравено остаряло, само че този път с bluetooth. Искаме или не, още веднъж попаднахме в един жертван кръговрат на галактически игри, възстановихме се от пандемия, станахме очевидци на войни, виждаме непрекъснатите напъни и говорене за смяна, която обаче не се случва.

Айнщайн още веднъж е прав, че едни и същи резултати водят единствено до полуда, само че ние сме непрекъснати в нея. Най-тъжното е, че това ще бъде годината на омразата, а това значи, че има доста хора, които са съумели да получат този щемпел и даже се гордеят с това. Омразата е рисково оръжие, само че точно то е най-ценно в редица случаи и може да сътвори чудеса. Точно затова ще обърнем внимание и на някои от най-мразените и най-разделящи хора, организации и най-различни други детайли, които направиха живота доста по-труден и още по-жесток. Ето някои от хората, които получиха най-негативна оценка за своите дейности:

Искате или не, Илон Мъск не е това, което беше. Тихият, само че талантлив композитор на технология, просто нямаше време и опция да показва себе си на сцената. Точно това накара множеството му почитатели да се пернат и да помислят още веднъж. Мъск играеше ролята на „ Железния човек “ в нашата действителност и проектираше всичко от коли до спътници и специфични ракети за NASA. В един миг реши да закупи twitter и да го прекръсти, като обещаваше, че повече няма да има тролове, те ще бъдат подчинени на свободата на словото. Познайте дали се случи. Мъск не просто отвори вратите за най-голямото зло в обществените мрежи, само че даже реши да върне и някои от доста ненавижданите хора в мрежата.

Това се случи с Тръмп, това се случи и с всеки различен талант, който проповядваше ненавист. Когато му потърсиха сметка, Мъск просто размаха известния жест и един съответен пръст и продължи да храни света с отрова. Искате и други огромни проблеми? Да стартираме с това, че неговата компания, която искаше да употребява чипове с изкуствен интелект за хора, действително не съумя да се закрепи доста добре.

Единственият им клиент – маймунка, умря ненадейно, което кара доста хора да помислят дали не изпреварваме времето. Следвайки и демонстрирания темперамент на милионерът, то най-вероятно би трябвало да се тормозим и за различен проблем: от кого идва този чип? Tesla стартира да връща съвсем всеки един модел за поправки и промени на програмен продукт, както и други впечатляващи екстри. Друг проблем е, че множеството вложители се тормозят за несъразмерната приложимост на опиати, за която той самият продължава да мълчи.

А в случай че това не е задоволително, героят на новото време направи още една граница, разделяйки почитателите си на фенове на Украйна и фенове на Русия. Щетите ще се мерят през актуалната година.

Хакерските групи по света се оказаха втората най-голяма злина, само че явно не съумяха да изпреварят Мъск в надпреварата. По мнението на анализатори по интернет сигурност, огромните хакерски групи, които се стремят да изтеглят повече пари и да изнудват света, още веднъж са се завърнали в играта. Притеснения може да има от аудитории като CIOp и Alphv.

Добрата вест е, че множеството не желаят доста от елементарния човек, те избират да мъчат огромните корпорации, да продават скъпа информация и да работят много по-мащабно, което още веднъж стига до елементарния човек. Компании като MGM, Emsisoft и други, доста добре знаят какъв брой милиони долари са отлетели в незнайна посока, употребявайки призмата на биткойн.

Преди да продължим с тероризмът, само че този път действителният, желаеме да напомним, че в нито един миг не сме фенове на концепцията за потъпкването на човешкия живот, без значение от цвета на кожата, неговото изповедание или различен аршин, употребен за класическото разделяне. В този ред на мисли, изцепката на Хамас и концепцията за наказване на цивилни, беше най-голямата неточност в тяхната история.

Отговорът също не беше най-разумното решение, изключително откакто около сухото, изгоря и мокрото. Оказа се, че Хамас е употребявал най-различни способи да събира средства, употребявайки криптовалути, а това докара до военни тренировки, покупка на оръжие и още доста други главоболия. Краят на този спор ще е незнаен, само че въпреки всичко би трябвало да е скоро.

Искате ли да спечелите 10 милиона $? Няма никакъв проблем, тъй като няма разузнаване, което да не желае да ги даде, само че за задачата ще би трябвало да откриете хакерската група „ Sandworm “. Това е съветски екип от хакери, които се търсят в целия свят и още не могат да бъдат открити. Противно на упованията и визуализацията на Русия, когато пристигна време за оръжие и софтуерна война, те имат верните запаси.

През 2023 година тъкмо тези приятели съумяват да спрат електричеството и връзката на Украйна. Всичко това се случва по време на някои от най-жестоките и брутални офанзиви. По-късно пробиват и някои от секретните разследващи канали на Украйна, точейки умерено информация и търсейки пролуки във военните проекти. Те са повода и за офанзива на един от най-големите телекомуникационни оператори – Киевска звезда.

Руските хакери не са единствените, в случай че сте подготвени за тази уеб война, тогава би трябвало да потърсите и китайския еквивалент – Volt Typhoon. Microsoft разкрива, че през май, господата от Китай са съумели да вкарат злотворен програмен продукт в разпределителната мрежа на Съединени американски щати и да обиден цялата инфраструктура, а с това да извърнат внимание и на контрола на подаване на електричество до военни американски бази. Други забавни точки са петролните и газови далекопроводи по западния бряг на Съединени американски щати. Никой не знае каква тъкмо е тайната, затова не е редно да се стартира с параноята, само че се замислете – китайска хакерска група, която има все по-голям интерес в надзор над Съединени американски щати.

Сам Алтман е индивидът, който най-вероятно даже не е попадал в новинарския лист и даже не желаете да знаете кой е. Но сме сигурни, че най-малко един път сте предиздвикали изкуственият разсъдък да ви показа някаква информация или да ви преведе текст. Всички са го правили, няма изключения, само че има една особена детайлност. Сам Алтман се показва за индивидът, който желае да сътвори изкуствен интелект за всички. Той няма да е зает с избрани корпорации или други властови структори. Звучи прелестно, изключително в случай че всички имат достъп до изчислителната конструкция на сходна машина, само че с една детайлност, Сам не е бил изключително почтен със света през 2023 година

Първото изказване на геният е избеляло тъкмо като рекламата на на ниска цена перилен препарат. Проблемът е, че сходни ходове са предстоящи от вуйна Мария, само че не и от Алтман. Оказва се, че неговият отворен изкуствен интелект не е бил толкоз за хората, що се касае за някои по-големи компании, а това води до уволнението на господина. Алтман е обожавал концепцията да си партнира с тези компании, които са подготвени да си платят, а в този миг излиза наяве, че Microsoft са едни от най-активните играчи. Тъй като този състезател не е сцената, можем да гадаем с какво тъкмо се е захванал и какво тъкмо е основал.

И в случай че още не сте разбрали, актуалната година няма да бъде лишена от смисъл, а даже ще предложи още от същото, което никой към този момент не харесва! В такива моменти е несъмнено, че мнозина желаят да се върнат и да продължат да ненавиждат шоуто на Кардашиян!  

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР