2020 ни подтикна да експериментираме с цвета на косите си

...
2020 ни подтикна да експериментираме с цвета на косите си
Коментари Харесай

5 тенденции при цветовете за коса за 2022

2020 ни подтикна да опитвам с цвета на косите си по-смело, като през 2021 година това течение продължи. С навлизането в 2022, не можем и да бъдем по-щастливи, че разполагаме с редица варианти, от които да избираме при идващото посещаване на фризьора. Ето кои ще са най-големите трендове при цветовете на косата, на които да заложите през 2022 година.
1. Маслено русо

Както ни демонстрираха Майли Сайръс, Джейми Кинг и Били Айлиш, русокоските към момента се забавляват повече. Има единствено една огромна смяна при класическия колорит - маслен подтон. Платината беше единствено за русокоски с хладни тонове, само че в този момент можете да носите цвета и в маслени тонове.

2. По-контрастни кичури

Тенденциите за хубост на поколението Y2K се бяха разпростряли комфортно през цялата 2021 година, тъй че не е изненада, че ще продължат и през 2022. Една по-специално наклонност? По-ярки бебешки кичури в златисти или карамелени отражения, които хем ще внесат огромна смяна, хем са по-малко нездравословни за косата ви.

3. Бронде

Още когато видяхме този топъл колорит на звезди като Дженифър Лопес, Бионсе и Лили Олдридж по-рано тази година, бяхме сигурни, че “бронде” ще стане известен тренд. Омбре потвърди, че има резистентност, тъй че не е изненада, че отново посягаме към него, единствено че в много по-естествен вид.

4. Черешови отражения

Виждаме по какъв начин от ден на ден вариации на кафяви тонове влизат в играта. Кестенявата коса е идеална за реализиране на наситено шоколадово кафяво с нюанс на мед или череша за спомагателен искра. Не можем да отречем, че цветът е доста секси и привлекателен.

5. Сребърно русо

Има русо, само че има и русо. „ Ice Cube “ ще бъде огромен тренд през идната година, само че би трябвало да имате поради, че изисква доста поддръжка. Все отново, няма по какъв начин да сгрешите с този самоуверен, трагичен и съвременен цвят а ла “сребърна лисица”.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР