2020 година може да бъде събрана и в няколко думи

...
2020 година може да бъде събрана и в няколко думи
Коментари Харесай

Иван Портних: Нека с нова енергия да продължим да работим за Варна!


" 2020 година може да бъде събрана и в няколко думи – пандемия, кураж, медицина, предизвикателство, дисциплинираност, отговорност, доброволчество! Благодаря на всички варненци, които безрезервно се борят с заболяването на първа линия – на лекарите, медицинските сестри и санитарите, на обществените служащи, учителите, културните дейци, на служителите на реда и доброволците! На хората, които отговорно съблюдават противоепидемичните ограничения!

Заедно ще се оправим! 2020 година бе по-различна за Варна, само че това не спря развиването на града. Приехме стопански ограничения в помощ на жителите и бизнеса, паралелно с това продължихме да работим. Завършихме доста планове – подготвени са пречиствателната станция за отпадни води в курорта " Златни пясъци “, модерното рибарско пристанище в Аспарухово, два нови спортни комплекса във Владиславово и Виница. Завършихме огромни поправки на учебни заведения и детски градини, построихме нова постройка на ДГ " Иглика “, започнахме ремонт на две детски ясли.

Изграждаме нови паркоместа в междублоковите пространства, организирахме залесителни акции. Влизаме в 2021 година с вярата да е по-добра! Да донесе здраве и повече спокойни дни за всички. Имаме финансова поддръжка от държавното управление, което обезпечи близо 40 млн. лева за града, от които 31,2 млн. лева за създаване на 12 нови здания и пристройки на учебни заведения, детски градини и ясли. Други 8 млн. лева са за благоустрояване на " Кайсиева градина “.

Предстои развиване на икономическата зона, на осъществяването на огромни инфраструктурни планове. Нека с нова сила да продължим да работим за Варна ", разяснява Иван Портних.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР