2019 – надежда за нещо по-добро и пожелания за здраве

...
2019 – надежда за нещо по-добро и пожелания за здраве
Коментари Харесай

2019 – надежда за нещо по-добро и пожелания за здраве

2019 – вяра за нещо по-добро и пожелания за здраве
Надежда 2019 година да бъде по-добра от миналата и пожелания, свързани на първо място, със здравето. Такова е настроението ден преди да изпратим 2018-та демонстрира неофициалната анкета на БГНЕС в столицата.

С хубави неща ще запомнят 2018 година в фамилията на Валентина. „ Дъщеря ми беше абитуриентка, стартира в университет, жива и здрава ”, сподели дамата. Новата година ще посрещне с вяра за нещо по-добро да се случи освен в нейното семейство, а и като цяло в страната ни: „ Защото децата ни множеството бягат и не остават, за жалост България ще изчезне от картата може би ”, сподели Валентина и добави: „ Надежда за по-добро за децата да има, нека да е по-добра годината! ”.

Щастие и здраве най-много да има, си пожелава за 2019 година и друга жена, която срещаме в центъра на София. „ Здраве! ”, това изрично си пожелава и Атанаска. „ Да сме живи и здрави и шанс да имаме, както и вие, по този начин и ние ”, назовава Пламен, с който беседваме на „ Графа ”. И тук той сподели, че ще запомни изтичащата година точно с ремонта на тази емблематична улица, „ където скърцат трамваите ”.

„ Здраве, шанс и триумфи във всяко едно начинание ”, си пожелава за 2019 година и Красимир. Мъжът призна, че 2018 година е била тежка за него в персонален проект. За страната заключи картинката по този начин: „ За България една от многото години, в които нищо хубаво не се случи общо взето ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР