200 души са поставени под карантина в община Асеновград, съобщиха

...
200 души са поставени под карантина в община Асеновград, съобщиха
Коментари Харесай

200 души под карантина в Асеновградско, 1867

200 души са сложени под карантина в община Асеновград, оповестиха от пресцентъра на общината. 170 от тях са в града и кварталите Горни и Долни Воден, 30 са в селата. Броят на карантинираните непрекъснато варира, прецизират от общината. 

Хората се връщат от сезонна работа или са тираджии към интернационалните и български компании, които реализират транспорти от Турция, Италия, Франция, Испания, Германия (откъдето са максимален брой) и други страни.

Данните са по информация от декларациите, които попълнят самите жители.  Международните водачи се карантинират за интервала сред курсовете , прецизират от общината. 

Под карантина са сложени хора в 8 села - Мулдава, Боянци, Тополово, Нови извор, Леново, Бачково, Златовръх и Козаново . Сигнали за нарушили карантината не са постъпили в Дежурната оперативна на община Асеновград.

Администрацията в града обаче е отреагирала на различен сигнал. Оказано е подпомагане на жена, чиято внучка пътува от Пловдив, с цел да се грижи за нея.  До тази заран в Пловдивска област са сложени под карантина 1867 души , заяви регионалният шеф Дани Каназирева. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР