20 лунен ден от 21:22 часа на 7 декември до

...
20 лунен ден от 21:22 часа на 7 декември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 08 декември 2017

20 лунен ден от 21:22 часа на 7 декември до 23:40 на 8 декември

Много сериозен и забавен ден – време за духовно видоизменение, превъзмогване на подозренията, въодушевление, познаване на галактическите закони.

Енергетиката на това лунно денонощие ни дава мощ за нравствен растеж. В този ден е елементарно да отхвърлиш всички подозрения, да приемеш най-после значимо решение и да извършиш значима постъпка – и по този метод, да се изкачиш в развиването си на по-високо равнище. Не се съмнявайте, прескачайте бариерата, която ви се е изпречила, защото този ден е основан за победа над себе си.

Този ден е най-хубавият за недояждане и за духовно просветление.

Петък е един удобен и позитивен ден за всевъзможни дейности и инициативи. Много от вас ще се стремят към разнообразни развлечения и удоволствия. Все отново, през днешния ден е празник – Честит празник на всички сегашни и минали студенти!

Ще имате потребност да деянията и изявите себе си. Ще желаете да бъдете на почетно място, да оценят вашите дейности и вашите достижения. Гордостта няма да ви е непозната, само че внимавайте да не ви изиграе неприятна смешка.

Много положително и удобно време с цел да започнете значимите си каузи. Ще имате нужния подтик и нужната енергетика за постигането на задачите си.

Днес ще намерете в живота лъч светлина, ще видите всичко положително и оптимистично. Вие ще намерите в себе си предпочитание за бързи дейности, решителност и риск. Ще се стремите да поразите света с всички свои гении и капацитети.

Много изкушения могат да се появят в този ден, изключително да внимават дамите в своите покупки, тъй като ще бъдат много разточителни. Постарайте се да контролирате своите страсти.

Това е денят, в който можете да постигнете забележителни триумфи, по тази причина действайте самоуверено и напред!

Днес не трябва да се натоварва сърцето. Не бива да се вършат интервенции на гърба. Да се отбягва физическото натоварване.

Добре е за лечение на кръвоносни съдове, заболявания на нервната система, както и коленете, ставите.

Да не се вършат интервенции на сърцето, гръбначния дирек. Да не се носят тежести на тил, да се заобикаля пресилване на мозъка. Да се пестят физически сили.

Желая ви един превъзходен, безоблачен ден, изпълнен с доста усмивки и обич!

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР