20 композитори, текстописци, музикални продуценти от САЩ, Великобритания, Швеция, Норвегия,

...
20 композитори, текстописци, музикални продуценти от САЩ, Великобритания, Швеция, Норвегия,
Коментари Харесай

Хитмейкъри на Еминем и Уитни Хюстън творят с БГ артисти - slava.bg

20 композитори, текстописци, музикални продуценти от Съединени американски щати, Англия, Швеция, Норвегия, Южна Корея, Румъния, Гърция, 15 от най-талантливите български създатели, реализатори и музикални продуценти, 8 студиа, 5 дни писане на музика – по този начин ще наподобява в числа второто издание на Sofia Songwriting Camp.

Тази година уредниците на интернационален креативен лагер за писане на песни в България от „ Вирджиния Рекърдс “ отварят опцията за присъединяване в изданието към всички и започват народен конкурс, който ще даде опция на двама създатели да станат част от идния креативен конгрес.

Победителите ще попаднат в екипи с хитмейкъри, работили с Арета Франклин, Уитни Хюстън, Карлос Сантана, Еминем, Джей Зи, Рики Мартин, Кание Уест и още куп международни звезди.

Всеки претендент може да изпрати свои авторски демо записи, съдържащи истински музикални композиции и/или текстове за песни на уеб страницата на Sofia Songwriting Camp 2020 до 1-ви май тази година.

Авторите на най-хубавите оферти ще бъдат класирани от интернационално жури за присъединяване във втори кръг, който ще се организира на 16-ти май в София. На особено събитие всички класирани ще бъдат оценени поотделно и ще получат препоръки свързани със основаването на сполучлива ария.

Сред членовете на журито са експерти като Che Pope, Jin Suk Choi, Pelle Lidl, Robin Jensen. Те ще изберат двамата спечелили, които ще би трябвало бързо да си стегнат багажа за събитието.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР