20-годишният мъж, намушкал полицай в Казанлък е бил осъждан за

...
20-годишният мъж, намушкал полицай в Казанлък е бил осъждан за
Коментари Харесай

Мъжът, намушкал полицай, бил обявен за издирване, заради зает лекар не бил арестуван

20-годишният мъж, намушкал служител на реда в Казанлък е бил осъждан за обири. В момента е бил разгласен за национално търсене поради следващата си кражба, оповестява " 24 часа ". От полицията обясниха, че знаели за наличието му в квартала, само че не го били арестували незабавно, тъй като трябвало правосъден доктор да го освидетелства за идното му дело.

Лекарят, който трябвало да откри психологичното здраве на мъжа и зависимостта му от опиатите, бил ангажиран и определил 11 октомври като първата допустима дата за прегледа. Затова и служителите на реда имали подготвеност да го арестуват на тази дата. Те са уверени, че когато през днешния ден е нападнал сътрудника им, той е бил под въздействието на опиати.

Драмата се разигра малко след 15:20 часа през днешния ден в ромската махала на Казанлък “Казмера ”. Двама униформени от районното ръководство в Казанлък пристигнали на място, с цел да връчат призовка по досъдебно произвеждане за безчинство на различен гражданин на махалата.

Той не бил открит на адреса и когато служителите на реда си тръгвали, били заобиколени от локални поданици, с които провели спокоен диалог. В този миг до групата се доближил 20-годишният нападател, въоръжен с два ножа. Той решил, че служителите на реда са пристигнали да арестуват него, и ги подгонил. Тъй като униформените били без оръжие, те се пробвали да избягат, само че нападателят застигнал единия от тях и го наръгал в тил.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР