20-годишната Патриция Кормос, Бианка Дорос на 23 и приятелят й

...
20-годишната Патриция Кормос, Бианка Дорос на 23 и приятелят й
Коментари Харесай

Това е прегръдката на смъртта и разтърси целия свят

20-годишната Патриция Кормос, Бианка Дорос на 23 и приятелят й Кристиан Молнар, 25 са видени за последно живи да стоят в средата на реката, а към тях имало мощен въртоп

Трима млади другари бяха снимани в сърцераздирателна последна прегръдка, преди да бъдат отнесени от неочакваните наводнения в Северна Италия. Те излезли на разходка в природата покрай Удине, когато река Натизоне ненадейно доближава до рискови равнища след дни на проливни дъждове. 20-годишната Патриция Кормос, Бианка Дорос на 23 и приятелят й Кристиан Молнар, 25 са видени за последно живи да стоят в средата на реката, а към тях имало мощен въртоп.

Видео, публикувано от мястото на случая по време на избавителните интервенции демонстрира по какъв начин тримата млади се прегръщат, до момента в който остават в капан в надигащия се поток. „ Казахме им да се държат дружно и им хвърлихме въже, само че те бяха безусловно погълнати от водата пред очите ни.

Просто гледахме по какъв начин изчезват и не можехме да помгонем ", раказа Джорджо Базиле, шеф на провинциалните пожарникари в Удине. В неделя са изплували две тела, за които се счита, че са на Патриция и Бианка. Бианка и Кристиан са румънци и са гостуваи на свои близки в Италия. Издирването на младия мъж продължава, заяви Дарик.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР