20-годишната Катя Грънчарова се превърна в хит в социалните мрежи.

...
20-годишната Катя Грънчарова се превърна в хит в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Щерката на Гергана Паси се превърна в хит: Вършее по дискотеките, накипрена като Риана

20-годишната Катя Грънчарова се трансформира в шлагер в обществените мрежи. Дъщерята на Гергана Грънчарова, по-позната като Гергана Паси, е станала същинска хубавица! Девойката с тъмни коси и светли очи от дребна пленява мъжките сърца и към този момент и се носи популярност на мъжемелачка.

Наскоро Катя се е разделила с гаджето си и в този момент е на лов за ново. Но към този момент никой юноша не й е сграбчил окото и не е съумял да отговори на високите й условия. Все отново, девойка Грънчарова се слави като бъларската Риана!

Приликата сред двете хубавици е видяна от дълго време, само че става все по-осезаема. А Катето знае това доста добре и го употребява като свое оръжие. Тя вършее по нощните заведения в столицата и по морето с доведения си брат и се радва на забележителен интерес от мъжкото съсловие, написа " Таблоид ".

Освен че си търси ново гадже, щерката на Гергана Паси търси и своя път в живота. Тя към момента не знае с какво да се занимава, само че нищо чудно да тръгне по пътя на майка си.

 Ти да видиш! Щерката на Гергана Паси като две капки вода с Риана (Вижте поразителната прилика)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР