2 лунен ден от 08:30 часа на 19 декември до

...
2 лунен ден от 08:30 часа на 19 декември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 19 декември 2017

2 лунен ден от 08:30 часа на 19 декември до 09:16 часа на 20 декември

Ако ви е присъщо сребролюбие, то ще се прояви в този ден. Ако нещо доста ви се желае – не си отхвърляйте. Доверете се на своето възприятие, което няма да ви подведе и по този начин ще определите елементарно, коя храна е потребна, коя е нездравословна за вас. Това важи освен за храните, само че и за хората. Избягвайте спорове и бурни страсти.

Много удобен ден за научни проучвания, размисли и открития. Но във всичко да се наблюдава разумност и благотворителност. Може да се стартират съответни практики и цикли.

Не забравяйте, че това Новолуние слага във вашия живот един нов цикъл, без значение от това дали го желаете или не. Затова в случай че от вас се изискват избрани спомагателни сили, воля и труд, приемете нещата в своите ръце и не се противопоставяйте на новата смяна.

Въпреки всички тези аспекти на небето, през днешния ден ще чувствате в себе си огромна мощ и мощност. Ще усещате огромен прилив на сила, която ще блика с цялостна мощ от вас. Ще желаете да извършите значими промени.

Имате нужните качества и нужната мотивация, само че оставете дейностите си, за след 23 декември.

Възможно е да се усещаме затворени и потиснати и ще бъдем доста съществени към всичко протичащо се към нас. Ще се държим плътно и проведено. Всичко ще го вършим под някакъв ред и проект.

Навсякъде ще лъха дисциплинираност и суровост.

Всички ние, с твърдоглавие и предпочитание, може да стигнем до съществени резултати и достижения в своята сфера на активност. Благодарение на постоянството си и на търпението ще сме задоволени от реколтата.

Много уязвими са през днешния ден костите, ставите, сухожилията, кожата и кръвоносната система. Увеличава се вероятността от счупвания. Да се заобикалят интервенциите на зъбите. Добре се повлиява лекуването на гастрит, язва и всички други интервенции на стомаха.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР