19 лунен ден от 20:12 часа на 6 декември до

...
19 лунен ден от 20:12 часа на 6 декември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 7 Декември 2017 г.

19 лунен ден от 20:12 часа на 6 декември до 21:22 часа на 7 декември

19-ти лунен ден ви предизвестява, освен за заплахата да се омотаете в непознати мрежи, само че и за не по-малката заплаха да подчините други хора.

Този магичен ден дава опция да отличите своите мисли от мислите, натрапени от странични въздействия и по тази причина, енергетиката на този ден ви дава опция за нравствено филтриране на душата и мислите. В този интервал всеки човек би трябвало деликатно да огледа в себе си, да проучва своите мисли и действия, да се покае за своята надменност, неистина и илюзорни мечти. Постарайте се да си спомните своите отрицателни хрумвания, подсказани ви от някого и прекъснете освен външните, само че и мислените контакти с този човек. Също бъдете деликатни с новите хрумвания, със инцидентните познанства. В този ден идват доста оферти и в случай че не работите върху себе си, има риск да попаднете в неподходяща обстановка.

Много добре ще се усещаме, ще ни се увеличи настроението, ще хвърчим от неспокойствие и оптимизъм.

Голям креативен капацитет ще имаме през днешния ден, ще се мъчим да покажем в цялостна мощ своите качества и своите благоприятни условия.

Голямо предпочитание ще има в нас за развиване, търсене на нови благоприятни условия, само че и ориста ще е благосклонна..

В деня ще усетите едно изключително мъчно, студено и дистанцирано отношение в общуването си. Взможно е да се усеща бариера в връзката с другите. И тя ще се изрази изключително мощно в прочувствен проект, там ще има напрежение и увеличаване на пристрастеностите.

Това е денят, в който можете да постигнете забележителни триумфи, по тази причина действайте самоуверено напред! Много добре знаете, че можете и че заслужавате всичко това, тъй като притежавате всичко належащо.

Днес не трябва да се натоварва сърцето. Не бива да се вършат интервенции на гърба. Да се отбягва физическото натоварване.

Добре е за лечение на кръвоносни съдове, заболявания на нервната система, както и коленете и ставите.

Да не се вършат интервенции на сърцето и гръбначния дирек. Да не се носят тежести на тил, да се заобикаля пресилване на мозъка. Да се пестят физически сили.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР