19-годишно момче с тежък диабет с усложнения изпаднало в криза.

...
19-годишно момче с тежък диабет с усложнения изпаднало в криза.
Коментари Харесай

Издирва се! Като терорист е действал велосипедистът, нарязал гумите на линейката, 19-годишно момче е щяло да умре заради него

19-годишно момче с тежък диабет с затруднения изпаднало в рецесия. Към него е пътувала колата за спешна помощ, чиито гуми велосипедист наряза. Около 12:30 медиците на Спешната помощ – София отиват на незабавен адрес в центъра на града. Бързат, тъй като сигналът е незабавен случай – Линейката спряла на велоалеята, защото законът дава това право. Разгневен велосипедист обаче нарязва гумите на автомобила. Граждани са станали очевидци на това, напомня Блиц.

Линейката е била на адрес на софийския бул. " Дондуков ", с цел да помогне на 19-годишно момче с диабет в тежко положение и спряла на велоалеята пред входа на жилището му. Велосипедистът не съумял да овладее нервите си, извадил 30-сантиметров нож и срязал предната дясна гума на колата, описа доктор Христалина Иванова от екипа на потърпевшата кола за спешна помощ, представена от Българска национална телевизия.

Д-р Иванова посочи, че е оказала първа помощ на пациента, само че е решила, че положението му не постанова постъпване в болница. В противоположен случай е трябвало да извика втора кола. Целият ден незабавният екип е давал показания в полицията е не е могъл да извършва служебните си отговорности да избавя пациенти. Автомобилът също е отвън придвижване, оповестява bTV. Общо колите за спешна помощ в София през днешния ден са 18.   Извършителят се търси.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР