19-годишният синковец, който през лятото на миналата година размаза скъпарския

...
19-годишният синковец, който през лятото на миналата година размаза скъпарския
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Джигитът с брабуса за 400 бона отново е на пътя

19-годишният синковец, който през лятото на предходната година размаза скъпарския “Мерцедес AMG GT63 C-4 matik”, прочут и като Брабус, към този момент още веднъж лети по родните пътища. Колата е ремонтирана в продължение на повече от половин година и тези дни е излязла от сервиз. Возилото за 400 бона е като ново и към този момент кръстосва родните улици и автомагистрали, научи Lupa.bg.



Отремонтираният Брабус

Младежът, прочут като Божо Плейна и Мистър Кеш, самичък се похвали с возилото, което направи верижна злополука на морето, а в обществените мрежи го оповестиха за евентуален палач. Припомняме, че Божидар получил свръхмодерния автомобил като подарък за рождения си ден през февруари предходната година, когато стана пълновръстен. Само регистрационният номер коства 7000 лева, защото е неповторим - СВ7В7В7В.

" Пазете се, че още веднъж лети по пътищата, нека не стане някой сакатлък " - тюхкат се в обществените мрежи.



Кадри от злополуката, която се размина без жертви

Божидар постоянно показва лайфстала си, който е обвързван със скъпи коли, марков алкохол и доста купони. Бащата и чичото на Божидар са съсобственици на една от най-големите тържища за плодове и зеленчуци, която зарежда всичко търговски вериги в страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР