19-годишният пловдивчанин Петър Георгиев, който потроши 6 автомобила в район

...
19-годишният пловдивчанин Петър Георгиев, който потроши 6 автомобила в район
Коментари Харесай

Потресаващи разкрития за Петьо Боксьора с БМВ-то

19-годишният пловдивчанин Петър Георгиев, който потроши 6 автомобила в регион „ Тракия” в края на декември, отказал да даде и кръвна проба за алкохол и опиати, оповестява TrafficNews.

След задържането му той не дал единодушие да се подложи на полеви тест в районното, отвод е направил и за кръвен подобен. Поради тези условия никой няма да разбере какви вещества е имало в организма на Георгиев по времето на мелето, нито дали е бил в трезво положение или не.

Законодателят е планувал административно наказване за водачи, които отхвърлят да се подложат на проби за алкохол и дрога. Санкциите са 2000 лв. санкция и две години отнемане от правоуправление.

Той е с работно обвиняване по две закононарушения – отвод за подпомагане на органите на реда и причиняване на ПТП със обилни материални вреди.

Междувременно и към днешна дата смачканите коли са на мястото на случая, видя наш кореспондент. Най-много вреди са породени на лек автомобил БМВ, чиято задна част е напълно повредена.

19-годишният Петър Георгиев е на независимост. Навръх Нова година той бе освободен от ареста с наложена мярка за неотклонение „ гаранция” в размер на 5000 лв..

Мелето стана на 23 декември през нощта. Петър и още трима младежи се качили в БМВ, паркирано до клуб "Премиер ".

Очевидци, които ги видели да се качват в автомобила, са подали сигнал на 112 и полицейски патрул, който бил в непосредствена непосредственост до заведението се опитал да ги спре.

Водачът обаче пренебрегнал стоп- палката и траял с висока скорост, влизайки към вътрешността на квартала. Той не съумял да вземе завоя и се блъснал в паркираните пред блока коли.

Ударил е 5 коли. Шофьорът изгубил надзор над колата и беемвето се блъснало в бордюра пред комплекс "Олимпия ". Трима от младежите, измежду които и лидерът - Петър Георгиев, съумели да се измъкнат и побягнали в разнообразни направления. На място останал единствено един 19- годишен пасажер, който не съумял да излезе, защото задната врата блокирала и той останал "арестуван " в купето.

Малко по-късно водачът бе арестуван и отведен в полицията. Георгиев прекара в ареста 72 часа, а по-късно пуснат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР