19-годишният обирджия, заключил пенсионер от Пловдив в мазе и откраднал

...
19-годишният обирджия, заключил пенсионер от Пловдив в мазе и откраднал
Коментари Харесай

Травестит заключи пенсионер в мазе в Пловдив и го обра

19-годишният обирджия, заключил пенсионер от Пловдив в мазе и откраднал спестяванията му, се оказа травестит. Той назовава себе си Лили, облича се с женски облекла, сподели заместник-районният прокурор Атанас Илиев. 

" Дядото е на възраст над 90 години. Все още си мисли, че става въпрос за жена ", добави той.  

Апашът очевидно си мисли, че в женски облик печели доверие. Така направил и с възрастния пловдивчанин. 19-годишният му се показал за жена, която има потребност от помощ. Оплакал се, че е гладен и жаден, и му изискал вода. Срещнал самотния дъртак пред дома му, до момента в който изхвърля боклука. " Дядото го поканва в жилището си, обядват. Лесно открива къде съхранява спестяванията си “, уточни пред " Марица ".

Така Лили гостува на пенсионера няколко пъти и ял на трапезата му, а в деня на обира влезнал в жилището му без покана. Но дядото не се усъмнил. Поискал да му покаже мазето, само че не очаквал какво му следва. Травеститът го бутнал вътре, заключил го, след което му отмъкнал 7000 лева и липсващ. 

Предвид, че дядото описал жена на проверяващите, издирването се оказало сложна задача. След огромен размер работа се открива, че младият обирджия води бездомнически метод на жияот и обикаля из цялата страна. В последна сметка на 25 ноември е открит във Враца. Вече е с повдигнато обвиняване за обир. 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР