19-годишният младеж, обвинен в убийството на собствената си майка, получи

...
19-годишният младеж, обвинен в убийството на собствената си майка, получи
Коментари Харесай

Младежът, обвинен в убийството на майка си, отрече да е извършил престъплението

19-годишният юноша, упрекнат в убийството на личната си майка , получи мярка за неотклонение „ задържане под стража “ от Окръжен съд-Ловеч. Жестокото закононарушение бе разкрито от чиновници на полицията в града , откакто дамата бе оповестена за търсене на 2 февруари от сина си.

Адвокатът на обвинения съобщи, че фактически е минал дълъг интервал от време в укриване на действието , само че изясни това с нерешителност и терзания от страна на подзащитния ѝ. Освен това той не е осъждан , има непрекъснат адрес и е спомогнал за разкриването на истината. Затова изиска мярка за неотклонение „ домакински арест “ .

По време на съвещанието обвиненият съобщи, че е почтен и се причисли към настояването на служебния си бранител да му бъде наложена на по-лека мярка за неотклонение .

След като прегледа събраните все още доказателства, съдът одобри, че младежът е съпричастен към закононарушението , за което е упрекнат. Не бяха показани доказателства, че той има непрекъснат адрес, което сочи за действителна заплаха да се укрие или да извърши закононарушение. Чистото му правосъдно минало не трансформира тези обстоятелства и съдът наложи най-тежката мярка за неотклонение.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР