19-годишната исландка Лара Клаузен разказа подробности за срещата с английския

...
19-годишната исландка Лара Клаузен разказа подробности за срещата с английския
Коментари Харесай

Секси исландка със скандални разкрития за срещата с английски национали

19-годишната исландка Лара Клаузен описа детайлности за срещата с британския национал. Нейната родственица Надя Сиф Линдал Гунарсдотир – участничка в състезанието Мис Вселена, пък на собствен ред е била с.

Четиримата са се срещнали в хотела на британските национали в Исландия. За абсурда стана ясно преди дни. В резултат на това Фодън и Грийнууд бяха отстранени от състава на „ трите лъва “ за мача от Лигата на нациите с Дания.
Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от (@laracclausen) на Авг 19, 2020 в 11:49 PDT
Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от (@laracclausen) на Авг 15, 2020 в 11:59 PDT

„ Казах на Фодън, че Надя евентуално ще е малко по-голяма от него. След това той ме целуна, а аз отговорих на целувката. Добре, добре се целуваше “, призна Лара Клаузен пред „ Сън “.

Според информацията, всеки футболист е завел друго момиче в своята стая, където са се занимавали със секс. След като завършили, Надя и Грийнууд влезнали в стаята на Лара и Фодън. След това играчите снимали видео с девойките.
Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от (@laracclausen) на Фев 10, 2020 в 5:18 PST

„ Беше ни доста радостно. Мейсън ми правеше похвали за формата на задника. Реагирах напълно обикновено и бях изцяло облечена. Той говореше за това и на Фил, а аз им споделих, че добре разбирам защо си приказват. Те ми дадоха отговор, че всичко е наред. Грийнууд говореше какъв брой към красива “, добави Лара.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР