19-годишна шофьорка се удари в полицейски автомобил във врачанско.Вчера, около

...
19-годишна шофьорка се удари в полицейски автомобил във врачанско.Вчера, около
Коментари Харесай

19-годишна се удари челно в полицейска патрулка

19-годишна шофьорка се удари в полицейски автомобил във врачанско.

Вчера, към 20:10 часа на път III-101, пред табелата за град Криводол са аварирали длъжностен, брандиран, лек автомобил „ Опел Астра “, благосъстоятелност на Областната дирекция на МВР-Враца с лидер с категория „ С ", със стаж 28 години и лек автомобил „ Фолксваген Лупо “, ръководен от лице на 19 години от Враца, лидер категория " В ", стаж 4 месеца, който заради придвижване с несъобразена скорост с пътните условия се завърта на пътя, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска челно в служебния автомобил.

При случая е потърпевш пасажер от патрулката, който е с извадена дясна раменна става и е настанен в Ортопедично поделение при МБАЛ " Христо Ботев " -Враца.

Шофьорката, която ена 19 години е получила фрактура, а пасажерът до нея -23-годишенот Криводол,е с комоцио и фрактура на лява раменна става, и двамата са настанени в Хирургично поделение при МБАЛ " Христо Ботев " -Враца. Пострадалите са без заплаха за живота.

Щетите по колите са в развой на изясняване.

Причините за пътното транспортно произшествие са придвижване с несъобразена скорост с пътните условия и нахлуване в лентата за насрещно придвижване от страна на лидерката. Водачите са тествани за алкохол и наркотични субстанции, като пробите са негативни.

По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР