19-годишен младеж без шофьорска книжка блъсна полицейска кола след гонка

...
19-годишен младеж без шофьорска книжка блъсна полицейска кола след гонка
Коментари Харесай

19-годишен младеж без шофьорска книжка блъсна полицейска кола след гонка и стрелба в гората

19-годишен юноша без шофьорска брошура блъсна полицейска кола след гонка и пукотевица със стоп патрони. Случаят е от Ботевград. Станало е в ранните часове на деня, откакто микробус е отказал да спре за полицейска инспекция, а полицейски екип потегля след него в опит да го спре, споделя Нова тв.

 Случаят е отпреди няколко дни. При полицейска заповед микробус да отбие за инспекция, водачът демонстративно форсира и поема към гориста околност. Патрулът потегля да го гони, като един от служителите на реда създава изстрели със стоп патрони за микробусът да бъде възпрян. Гонитбата продължава 4-5 километра в гориста околност в планински регион. Микробусът стопира, дава на заден ход и се удря в полицейския автомобил. При случая пострадали  няма. 

След като удря потрулката, момчето слиза от буса и потегля да бяга, споделя началникът на районно управление (на МВР) - Ботевград гл. инсп. Зравко Йотов. Предприемат се издирвателни дейности и младежът е арестуван на идващия ден. Установява се, че е без брошура и към този момент е бил глобен един път за шофиране без документ.

Заведено е досъдебно произвеждане.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР