19-годишен, часове след като получил шофьорската си книжка, предствои да

...
19-годишен, часове след като получил шофьорската си книжка, предствои да
Коментари Харесай

Отнеха книжката на млад шофьор часове след като я получи

19-годишен, часове откакто получил шофьорската си брошура, предствои да му я лишават краткотрайно. Той аварирал часове след приемане на документа и напуснал мястото на случая, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище за Българска телеграфна агенция.

На 12 април на младежа от село Драгановец, е била връчена шофьорската брошура. А в ранните нощни часове на 13 април той към този момент е управлявал автомобил " Ланчия " сред селата Стража и Черковна. При придвижване с несъобразена с релефа на местността скорост изгубил надзор над ръководството и колата се е блъснала в мантинела.

Повредени са 8 метра крайпътна мантинела. Водачът е напуснал мястото на случая и е бил открит от органите на реда на идващия ден. За самоволното овакантяване на местопроизшествието му е формиран акт за определяне на административно нарушаване. Временно му е отнето свидетелството за ръководство на моторно-превозно средство./ monitor.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР