Кадри: Инстаграм, Мария БакаловаПопулярната българска актриса Мария Бакалова бе на

...
Кадри: Инстаграм, Мария БакаловаПопулярната българска актриса Мария Бакалова бе на
Коментари Харесай

Мария Бакалова с бившата на Брус Уилис и с носителка на два Оскар-а в Кан

Кадри: Инстаграм, Мария Бакалова

Популярната българска актриса Мария Бакалова бе на филмовия фестивал в Кан. Таме бе показан кино лентата с нейно присъединяване " Стажантът ". Лентата бе бурно приветствана от публиката.

В събитията към фестивала Бакалова съумя да се срещне с доста известни имена на киното, като се похвали със фотоси с част от тях в обществените мрежи.

Тя пусна фрагменти с четири актриси: някогашната брачна половинка на Брус Уилис - Деми Мур, носителката на две награди „ Оскар “, четири награди „ Златен глобус “, четири награди на БАФТА, две награди „ Еми " Кейт Бланшет, Изабел Юпер, която притежава две награди Сезар, два наградата „ Златна палма “ на интернационалния кино фестивал в Кан, две купи Волпи на филмовия фестивал във Венеция и премия на БАФТА, а както и участвалата в епоса " Троя " с Брад Пит - Диане Крюгер.

" Благодаря на фестивала в Кан за опцията да се срещна и да прекарам време с някои от най-големите ми идоли, актрисите, които постоянно са били ентусиазъм за мен. Това е обява на признателност към тези невероятни дами! ", написа Бакалова в Инстаграм.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР