19 футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните

...
19 футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните
Коментари Харесай

От Левски се похвалиха с общо 19 национали

19 футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните тимове при започване на месец септември, похвалиха се " сините " на формалния си уебсайт.

Левият защитник Иван Горанов е извикан в състава на представителния отбор на България за европейската подготовка с Англия на стадион " Уембли " на 7 септември и за контролната среща Република Ирландия на 10 септември в Дъблин.

Вратарят Милан Миятович пък е измежду избраниците на Фарук Хаджибегич в националния тим на Черна гора за другарската среща с Унгария 7 септември и европейската подготовка с Чехия на 10 септември в Подгорица.

Нападателите Станислав Иванов и Здравко Димитров , полузащитникът Илия Юруков и бранителят Ивайло Найденов са в разширения състав на националния тим на България до 21 година за европейските квалификации - посещение на Естония на 5 септември и домакинство на Русия на 10 септември.

Нападателят Мартин Петков и бранителите Ивайло Иванов и Александър Макрис получиха повиквателни за юношеския народен тим до 19 година за двете другарски срещи със Северна Македония на 3 септември и 5 септември в Симитли.

Иван Андонов, Даниел Начев, Димитър Иванов, Мартин Хайдаров и Константин Айдарски са извикани в националния тим за юноши до 17 година за три контролни срещи в Германия - с Вестфалия на 1 и 5 септември и с Пройсен Мюнстер на 3 септември.

Виктор Василев, Антоан Стоянов, Виктор Добрев, Любомир Тодоров и Симеон Василев са извикани в националния тим за юноши до 15 година за присъединяване в шампионат в к.к " Албена " от 1 септември до 8 септември.
 Левски пусна в продажба билетите за дербито с ЦСКА
Левски пусна в продажба билетите за дербито с ЦСКА

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР