19 февруари, понеделник, 16:00. Дата, ден и час на дербито

...
19 февруари, понеделник, 16:00. Дата, ден и час на дербито
Коментари Харесай

Нека е в понеделник, но защо в 16 часа?

19 февруари, понеделник, 16:00. Дата, ден и час на дербито сред Лудогорец и Черно море. Да, дерби е, тъй като се опълчват вторият против първия. И в случай че могат да се търсят доводи за деня на срещата, поради първия дуел на първенците против Сервет в лигата на конференциите в четвъртък в 22:00 и пътуването след него, то какви са основанията на Професионалната футболна лига и спортно-техническата комисия за ранния следобеден час? Вероятно обяснението ще гравитира към възможни минусови температури къмкрая на светлата част на деня. Ако това е повода, за какво други два мача от този кръг са планувани за 17:30 и 17:45? По-топло ли се обрисува бъде тогава в съботата и неделята?
Някои ще кажат " където е 16:00, там е и 17:45, какъв е казусът? " Проблемът е там, че в случай че е в 16:00, работещите последователи на Черно море ще би трябвало да се изнижат от професионалните си задължения най-късно до 13:30-14:00 часа, с цел да могат вероятно до старта на мача да са на стадиона. Едно е работодателят ти да се смили и да те пусне 4 часа преди края на работния ден, друго е, в случай че са 2. Да не приказваме, че измежду футболните последователи има и възпитаници. Те би трябвало да се кръстят да са първа промяна, с цел да могат да са покрай любимците си.
При възможен по-късен час и последователите на Лудогорец не биха си преправяли графика, с цел да са на линия и да поддържат тима си.

Този мач е толкоз чакан освен във Варна и Разград, само че с интерес ще бъде наблюдаван и от останалата футболна общност. Начален час 18 не би ли бил по-допустим? Нали се гони и prime-time за мачовете, които генерират интерес?А на този стадий от класирането това е мачът, който заковава вниманието в родния ни футбол. Факт.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР