18-годишнта наследничка на Брад Пит и Джоли пренебрегна фамилията на

...
18-годишнта наследничка на Брад Пит и Джоли пренебрегна фамилията на
Коментари Харесай

Осиновената дъщеря на Анджелина Джоли и Брад отсвири фамилията на баща си (Захара не иска да има нищо общо с него)

18-годишнта наследничка на Брад Пит и Джоли подцени семейството на татко си по време на тирада в колежа Spelman College. Захара, която се представяше до скоро с двойното си фамилно име Джоли-Пит този път пропусна това на осиновителя си.

След развода си ярката холивудска двойка има шест деца – три осиновени и три лични биологични. И тримата осиновени наследника на някогашната двойка се водят и на двамата съпрузи и са познати на обществеността с семейството си Джоли-Пит. Така е и с биологичните им.

Двамата сина и щерка, които двамата артисти одобриха в фамилията си от ранна детска възраст към този момент са пълнолетни и мигат сами да вземат решения по отношение на това по какъв начин да се разпознават. Захара изрично даде да се разбере, че не желае живота й да бъде  свързван с Брад Пит от тук нататък.

На церемонията  си момичето първо се показа като Захара Марли Джоли, а това незабавно направи усещане, че неглижира татко си, който въпреки всичко я отгледа.

Феновете на звездното семейство незабавно реагираха: „ Не желаех да разясня, само че забелязах по какъв начин Захара изпусна семейството на баща си и не загатна Пит, и нея ли настрои Анджелина да не почита индивида, който я отгледа от дребна! ”, пишат почитателите на актьорите и техните деца.

Източник: Космо. ру

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР