18-годишният талант на Борусия (Дортмунд) Юсуфа Мукоко ще подпише нов

...
18-годишният талант на Борусия (Дортмунд) Юсуфа Мукоко ще подпише нов
Коментари Харесай

Талант на Борусия преподписва с клуба, но има интересна подробност

18-годишният гений на Борусия (Дортмунд) Юсуфа Мукоко ще подпише нов контракт с клуба през днешния ден, оповестява немският “Билд ”.

Двете страни са постигнали единодушие и футболистът ще удължи договора си до юни 2026 година Младият състезател имаше редица предложения от други клубове, само че въпреки всичко е предпочел да остане на “Сигнал Идуна Парк ”.

Интересното в тази ситуация е, че съгласно изданието договорът на Мукоко не съдържа освобождаваща уговорка за овакантяване, каквато по принцип има в договорите на млади и перспективни футболисти. Очаква се футболистът да е с годишна заплата до 6 млн. евро и с огромен бонус при преподписване - към 10 млн. евро.
 Нападател на Борусия (Д) е с 4 години по-възрастен? Нападател на Борусия (Д) е с 4 години по-възрастен?
Mукоко се счита за един от най-големите гении на немския футбол и от вестфалския клуб ще са удовлетворени, че футболистът остава при тях. Той се трансформира в най-младият футболист, играл за Германия на международно състезание, като записа минути против Япония на Мондиала в Катар. Наскоро пък за него се появиха подозрения в локалните медии, че може да е с 4 години по-възрастен.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР