18-годишната бургазлийка Елена В. бе призната за виновна и осъдена

...
18-годишната бургазлийка Елена В. бе призната за виновна и осъдена
Коментари Харесай

Ученичката Елена от екшъна в „Меден рудник”: Не съм скубала Мария, само я докоснах с маникюрите си

18-годишната бургазлийка Елена В. бе приета за отговорна и наказана от Районния съд в Бургас поради нападението над Мария Костова. Оказа се, че женският конфликт в квартал „ Меден рудник” през февруари, е имал забавно продължение.

Елена, която беше съдена за безчинство, описа пред „ Флагман” своята версия за случката.

На 3 февруари т.г. тя карала лекия си автомобил БМВ в ж.к. „ Меден рудник”. Елена била придружавана от гаджето си Антон и техен другар с малко име Дориан. Тримата се натъкнали на „ Фолксваген Поло”, ръководен от Мария. Младата дама зад кормилото била безпределно неопитна, опитвала се да направи обикновена маневра, с която обаче запушила пътя. Елена я подканила със звуков сигнал, а това наподобява още повече шокирало шофьорката.

В момента, в който Полото се изтеглило малко, Елена подкарала БМВ-то си, с цел да продължи напред. Тогава обаче Мария не решила дистанцията и дала обратно, с което безусловно се залепила за БМВ-то. В този момента Елена излязла от колата, реагирала е по-остро, само че по никакъв метод не е нападала Мария, твърди самата тя.

„ Не съм я скубала или удряла, единствено замахнах и леко я допрях с маникюрите си. Ядосах се, тъй като щеше да ни блъсне. С нея имаше още едно момиче, двете започнаха да ме наскърбяват, тогава се намесиха моите другари. Никой не ме озаптявал, както настояват те. Напротив. Нейната другарка реагира доста по-остро към мен. Двете се мислят за огромната работа, тъй като едната е племенница на прочут човек, пък другата се радва на непознатата популярност. Смешна работа!”, разгневи се Елена.

Но казусът има и продължение. Ден след случката Елена отишла да зареди в бензиностанция в „ Меден рудник”. Тя счита, че е била проследена от лекия автомобил на Мария. От колата дружно с вчерашната й съперничка, слязло крепко момче, което съгласно нея е извикано, с цел да раздаде правораздаване и да даде урок на Елена, по тази причина, че се е нахвърлила върху Мария Костова.

Оказало се обаче, че Елена се познава с него, поради което нищо не се е случило. След това 18-годишната ученичка от Търговската гимназия се тормози дали няма да я потърси някой различен, с цел да се разправи с нея.

„ До оня миг не познавах това момиче, нито нейната спътничка. За нея разбрах, че се споделя Мария Стоянова. Докато аз чаках с моята кола да се разминем, двете непрекъснато ни обиждаха”, показва още ученичката Елена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР