18-годишен водач от Дебрен предизвика верижна катастрофа заради неспазване на

...
18-годишен водач от Дебрен предизвика верижна катастрофа заради неспазване на
Коментари Харесай

Млад шофьор предизвика верижна катастрофа в Гоце Делчев

18-годишен лидер от Дебрен провокира верижна злополука поради неспазване на отдалеченост на пътя. Вчера към 16.20 часа на улица " Ген. Ковачев " в Гоце Делчев лек автомобил " Сеат Ибиза ", ръководен от юноша от Дебрен, не спазил нужната отдалеченост и се блъснал в лек автомобил " Опел Астра ", движещ се пред него. При удара опелът пък блъснал спрелия пред него лек автомобил " Мерцедес ". 

При случая, с наблягане по тялото, е потърпевшо момченце на 1 година от Гоце Делчев, пътуващо в лекия автомобил „ Опел Астра “. След осъществен медицински обзор, детето е освободено за домашно лекуване.

Вчера по същото време е станала още една злополука на пътя сред Гоце Делчев и с.Добротино. Лек автомобил „ Мерцедес “ с 36-годишен лидер от с.Дебрен, на десен завой навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал в движещ се по нея лек автомобил „ БМВ “ с 40-годишен лидер от София.

При случая, с травма на врата, е потърпевш лидерът на лекия автомобил „ БМВ “, който след осъществен медицински обзор е освободен за домашно лекуване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР