175 тикви за Хелоуин Волен Сидеров В четвъртък 175 високоплатени паразити гласуваха

...
175 тикви за Хелоуин
Волен Сидеров
В четвъртък 175 високоплатени паразити гласуваха
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Все бях се нагледал на лигльовци в тази сграда, но тия чупят рекорда - Топ новини


175 тикви за Хелоуин

Волен Сидеров

В четвъртък 175 високоплатени паразити гласоподаваха да даваме оръжие на Украйна. Тъкмо отбелязахме Хелоуин и блестнаха 175 осветени тикви. В петък отидох в Народното събрание да ги запитвам ще отидат ли доброволци, в случай че клоунът със зелената тениска изиска “военната помощ ” от България да включва и жива мощ.

Все бях се нагледал на лигльовци в тази постройка, само че тия чупят върха. Кадърът на Кунева Тома Биков, който преди години обясняваше каква мутра е Бойко, а през днешния ден го брани като концесионер шезлонг, с безапелационен звук сподели, че няма да се стигне до подобен вид. Все едно Путин и Байдън вечер му рапортуват. Радо Чолаков, който познавам от най-малко 25 години като юриста на Пресгрупата, пишещ рекламните контракти си постави леко афектирана физиономия и ми заяви, че договорите трябвало да се съблюдават.

А ние тъй като сме в НАТО, значи имаме контракт и би трябвало да го съблюдаваме. Аз не като правист, само че като дълготраен създател на Пресгрупата, за чийто мнения Петьо Блъсков и Валери Найденов се караха, кой да ги пусне пръв – дали всекидневникът или седмичникът, го запитах почтено: а кой тъкмо контракт задължава България да дава оръжие безплатно на страна отвън НАТО. Не можа да отговори.

То няма и по какъв начин. Следващият ми събеседник Лорер се измъкна по еврейски с извинението, че има значима работа – евентуално са му съобщили, че обменният курс в чейндж-бюрото е добър…

С две думи – в Парламента цареше развлечение и безхаберност. А двата дни на уикенда бяха използвани от дежурните посетители в студиата за повторения на “евроатлантическата принадлежност ”, след което вашите избраници, драги овце български, се разпръснаха с мерцедесите си по първокласни хотели и спа центрове. “Трябваше да покажем… ” изплю камъчето един от дежурните по студио.

Какво и на кого, бе злощастник? Те италианците си замръзиха помощите за Украйна, в Щатите демократи, не други, питат къде отиват милиардите за Зеленски и желаят завършек на донорството, а във Франция скоро ще го тричат бабоеба Макрон, тъй като учителите там нямат пари за сметките си, а милиарди евро още текат към крадците от Киев. 38 милиарда евро е изискал наглецът Володимир за 2023 година

А тук ни изясняват по какъв начин земята ще се продъни, в случай че не приемем 22 закона, с които да получим първия транш от някакви си 800 млн. евро. Тук няма по какъв начин да не коригирам Костадин – вкарвали ни във война.. Там е въпросът, че не. Ами то, в случай че бяхме във война с Русия, щяха да ни засипват с милиарди.

А в този момент ще плащаме и 100 жълтици, и ще изядем бъчвата със сол, и най-после ще ни бият и 100 тояги.

Волен Сидеров,фейсбук

175 тикви за ХелоуинВолен СидеровВ четвъртък 175 високоплатени паразити гласоподаваха да даваме оръжие на Украйна. Тъкмо…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР