17-годишната Виктория от гърменския квартал Кремиковци е момичето, прегазено на

...
17-годишната Виктория от гърменския квартал Кремиковци е момичето, прегазено на
Коментари Харесай

Ето ги зловещите подробности за прегазеното 17-годишно момиче Виктория

17-годишната Виктория от гърменския квартал " Кремиковци " е момичето, прегазено на пътя Дъбница-Хвостяне нощес, оповестява Struma.com. Часове бяха нужни на криминалистите да открият самоличността й, защото младата жена нямала никакви документи у себе си.

Версиите бяха няколко, само че главната работна бе, че става въпрос за любовна драма. Час по час изплуваха детайлите към тежкото произшествие.

Ето какво се е случило:

Виктория се скарала с някогашния си другар, с който няколко месеца живеела на брачен начала.

Снощи двамата пътували в автомобила му, в който бил и негов братовчед. В разгара на кавгата приятелят блъснал няколко шамара на Виктория и тя скочила в придвижване, почнала да бяга около пътя, в нивите, само че той я догонил, бил я още веднъж, и я качил на ръце на задната седалка в автомобила си.
свързани новини9985преди 3 часа
Преди да потегли обаче, Виктория отворила вратата с желание да излезе на платното. Показала се, само че приятелят й я хванал за краката и почнал да я дърпа във вътрешността. Докато се водела тази битка, половината от тялото на момичето било отвън автомобила. В този миг с гневна скорост минали четиримата младежи с БМВ и отнесли Виктория. Момичето безусловно било смазано. Всичко това се случило пред очите на някогашния и. Уплашен, той изоставил тялото на пътното платно и избягал. Задържан е през днешния ден към обяд. В ареста е и неговият братовчед, който станал очевидец.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В ареста са и четиримата младежи от БМВ-то, които ще дават отговор за породена гибел по несъобразителност. Случилото се е видял водач на камион, който подал сигнала в полицията.

Говорителят на Окръжната прокуратура в Благоевград – Георги Мадолев, заяви, че предстоят разпити на очевидци, огледи на колите и на местопроизшествието. Няма връзка сред пътуващите в двете коли, осведомиха още от прокуратурата.

За момента не се знае и дали колата, която е минала през тялото на момичето, се е движела бързо, само че секторът там е прав и допуска по-висока скорост.

Установено е, че лидерът, който е управлявал този автомобил, е карал след приложимост на наркотично вещество. Освен това откакто прегазил девойката, той не спрял и траял да се движи по пътя.

Изяснява се още дали момичето е насилвано преди случая, както и дали е заплашвана. Не е ясно дали не е била физически и душевен измъчвана.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР