17-годишната Калояна Енчева отново има нужда от помощта на своите

...
17-годишната Калояна Енчева отново има нужда от помощта на своите
Коментари Харесай

Заедно за 17-годишната Кали! Спешно са необходими средства, за да продължи лечението си

17-годишната Калояна Енчева още веднъж има потребност от помощта на своите донори, с цел да се излекува изцяло. В края на февруари младото момиче претърпя интервенция за унищожаване на раковото обучение в Турция, само че за жалост последвалите проучвания от началото на март демонстрират връщане на тумора към левия синус.
Прочетете още
Лекарите дефинират рядко срещан Рабдомиосарком, който би трябвало неотложно да се нападна с химио- и лъчетерапия, с цел да се спре развиването и растежът.

Лечението, което лекарите от Acıbadem Hst. Maslak започнаха, включва 12 химио- и 2 следващи лъчетерапии на цена от 126 050 евро – сума, непостижима за фамилията на Кали.

Припомняме, че  момичето води втора борба с диагнозата рак, откакто през 2014г, когато е едвам на 8годинки, е оперирана от израстък в мозъка. След интервенциите и лекуването тя губи своето зрение и способността да се движи независимо.

Почти 10 години по-късно битката на Калояна и нейното семейство стартира още веднъж. В началото на 2024 година тя има недоволства от хрема, сълзене на лявото око и главоболие. След редица проучвания и прегледи в град Добрич и Варна лекарите заключават диагнозата раково обучение на левия синус.

Ето и методите, по които може да помогнете:
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКАIBAN: BG81STSA93005526833107BIC: STSABGSFТитуляр: Калояна Енчева Енчева Подкрепете Кали с подаяние с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:  



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР