17- годишен, неправоспособен водач от град Нови пазар, е претърпял

...
17- годишен, неправоспособен водач от град Нови пазар, е претърпял
Коментари Харесай

Пиян ученик катастрофира с крадена кола

17- годишен, недееспособен лидер от град Нови пазар, е претърпял пътен случай след приложимост на алкохол, оповестяват от ОДМВР Шумен. Той е бил зад кормилото на незаконно лишен лек автомобил.

Разплитането на случая почнало след получен сигнал, че по пътя за град Каспичан е зародило произшествие. Пострадалият лидер - 17-годишно момче от Нови пазар, потърсило помощ в болничното заведение, където го откарали близки.

Изяснено било, че в късните часове нощес момчето се черпило със свои другари. На път към дома си младежът забелязал лек автомобил " Фолксваген Пасат " с шуменска регистрация, който бил отключен. Контактен ключ намерил в купето на автомобила и дал газ към Каспичан, като на моменти карал с над 120 км/час.

Загубил надзор и се преобърнал в крайпътна канавка. Не потърпевш съществено, само че се изплашил, околните му също били загрижени. След обзор в болничното заведение, е освободен. Тестван е с дрегер и са регистрирани 1,17 промила алкохол в издишания въздух.

Към момента се прави оглед на местопроизшествието, прецизират от пресцентъра на шуменската полиция. Образувано е досъдебно произвеждане и работата по него не престават чиновници на РУ- Нови пазар.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР