16 слънчев ден – Ден на началото на Небесния път,

...
16 слънчев ден – Ден на началото на Небесния път,
Коментари Харесай

Слънчев календар – сряда – 01.12.2021

16 безоблачен ден – Ден на началото на Небесния път, когато Всевиждащото око на Бог деликатно следи света и следи всеки човек. Добре е да гледате към слънцето.

Тотем – Бял Кон, знак на чистотата, аскетизма и целомъдрието.

Това е чист, непоколебим и непорочен ден. Ден за смирение и отмъщение за греховете – всяка неправда е наказуема. Трябва да сте извънредно почтени, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде.

Исканията и молитвите към Бога и Висшите сили в този момент най-често доближават до тях и се извършват в този ден. Полезно е да се молите и покаете за всичките си грехове и неправилни действия. Добре е да гледате огъня на запалена свещ, до момента в който се молите.

Ден на естетика, баланс и ред. 16 безоблачен ден отхвърля всевъзможен безпорядък, безвластие, суетност. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Добре е да се направи главно разчистване, да подредите целия си дрешник. Подходящо е за пренасяне в нова къща.

Денят въплъщава Закона, справедливостта. Необходимо е прецизно да се съблюдава закона и общоприетите правила. Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни. По-малко да се приказва и да се следи всяка казана дума. Контролирайте държанието си, наблюдавайте страстите и думите си, не проявявайте завист нито в делата си, нито в мислите си. Ако нямате неприятни мисли, няма да имате неприятни действия. Ден за погашение на задълженията. Ако ви изискат, би трябвало да връщате задълженията си. Ако не ви желаят, нищо не давайте.

Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и въобще е добре по-малко да се приказва, да се заобикалят празните диалози. Не би трябвало да се изричат неистини, да се нарушават клетва или контракт. Не ругайте, не кълнете и не пушете в този безоблачен ден.

Диета – Месото би трябвало да се изключи от менюто. По-малко течности да се употребяват. Препоръчва се всичко да е сурово, горчиво-солено, пикантно. Избягвайте варено, задушено и пържено. Свещената храна на този ден е ръжен самун или овесени ядки. Поверието споделя, че е добре да се натъркат с чесън зъбите в този ден, изключително в случай че ще търсите правдивост.

Здраве – Пазете главата. Ако е студено носете шапка. Не излагайте директно на топлота главата по никакъв метод, да вземем за пример не ползвайте сешоар, с цел да сушите косата след измиване. Болестите на този безоблачен ден най-често са наказване за нещо неприятно, което е направил човек. Особено неприятно е, в случай че внезапно се получи психическо разстройство или нервозен срив.

Облекло – Благоприятни са сините тонове. Да се заобикаля жълто и зелено.

Знамения – Хубаво е да намерите подкова и да я занесете в дома – знак за материално благоденствие.

Да намерите пъстър камък или полускъпоценен – знак за отбрана и помощ от другари.

Счупено огледало – загуба на отбрана.

Спиране на часовника ви – знак за болест или неприятности на непосредствен човек.

Лошо е да се повредят везни или различен измерителен апарат – знак за машинация, безпорядък, дезориентация.

Да изпадат огромно количество косми – крах, загуби. Да се появи пърхот в този ден - знак за беззащитност и уязвимост.

Лошо е да счупите стъкло или някакви съдове. Ако изпуснете стъклото и се нараните – знак за отмъщение.

Сънища – Символичните сънища не се поясняват. Ако сънувате цветни сънища – скоро ще се осъществен. Да сънувате коне – знак за помощ свише. Да сънувате своите близки –тъга, крах, предизвестие за неточност, която може да извършите. Да видите птици насън е знак за отмъщение за нещо.

Числа на деня – 31, 71
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР