16-годишният Илиян от Перник, който стана жертва на брутален тормоз

...
16-годишният Илиян от Перник, който стана жертва на брутален тормоз
Коментари Харесай

Момчето, тормозено от агресивна ученичка, проговори за ужаса: Биха ме, защото… ВИДЕО

16-годишният Илиян от Перник, който стана жертва на жесток тормоз от страна на две девойки, разкри, че мотив за експанзията към него няма.

Действието се развива в неделя на оживена улица в Перник. 16-годишният Илиян се среща инцидентно с двете девойки от клипа. Твърди, че и двете стартират да го удрят, а едно момче снима цялата брутална сцена.

На въпрос за какво момичето му е протегнало ръка, Илиян дава отговор: „ Защото казва, че съм приказвал някакви неща “. Той отхвърля да е влизал в спор с тях. Разказва още, че побоят над него траял дълго.

С двете девойки били от един квартал и се познавали от дълго време. Но насилието над него не се случвало за първи път.

„ Продължи да ме бие и след клипа. Случвало се е и преди, 2-3 пъти “, разясни той пред Нова телевизия.

След като общественият линч завършил, Илиян се прибрал у дома, без да показа за случилото се. За синините към очите лъже, споделя, че се е блъснал. Баща му схваща инцидентно каква е истината.

„ Бях на работа и класната на Илиянчо ми се обади, че има клип за мен. Прати ми клипа, гледах го. Даже плаках. Не съм се обаждал в полицията. Класната сподели, че е подала сигнал до полицията, до Детска педагогическа “, сподели Петър Ивайлов.

Петър недоумява какво е предизвикало експанзията на децата. Разказва, че сина му не е проблематично дете, а побойничката познава от години.
„ Момичето, което се вижда на клипа го познавам от малко. Доколкото знам е щерка на директорка, само че тя се е пенсионирала “, добави той. И упорства децата, малтретирали сина му да бъдат осъдени. „ Със цялата суровост на закона! “

По случая към този момент работят детска педагогическа стая и прокуратурата. Реакция пристигна и от кметът на Перник.

„ Още вечерта организирах диалог с шефовете на учебните заведения, където учат въпросните девойки, те имат ангажимент през днешния ден да се вземат доста решителни ограничения, тъй като при подобен вид произшествия би трябвало да демонстрираме нулева приемливост.

Това може да мултиплицира в едно извънредно уродливо във времето. Всички институции сега работят по този случай “, съобщи Станислав Владимиров.

 

БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР