16-годишната българка Никол Паласчева, която участва на италианския „Х Фактор”

...
16-годишната българка Никол Паласчева, която участва на италианския „Х Фактор”
Коментари Харесай

Българката Ника Парис отпадна на крачка от полуфиналите на италианския „Х Фактор”

16-годишната българка Никол Паласчева, която взе участие на италианския „ Х Фактор” 2021 с артистичния псевдоним Ника Парис, не съумя да стигне до полуфинала. На петото лъчение от сцената за музикални гении тя показа личното си парче на британска No Limit и песента на Дуа Липа Don’t Start Now.

Ника изпя песента с цялата си сила, спонтанност и възторг на младостта си. Във втората част от предаването обаче беше отстранена от съдиите, когато трябваше да избират сред нея и италианския реализатор Балтимора.

Момичето беше избавено само от личния си наставник - британският артист Мика.

„ Горда съм със себе си, хареса ми това, което направих. Много хора съжаляват за моето овакантяване, само че не би трябвало да съжаляваме за него. Това е единствено началото. Исках да покажа на хората, че в случай че желаеш нещо в живота, не би трябвало да си седиш удобно в личното си пространство, а да излезеш от него. Тук не съм измежду приятелите и фамилията си, само че се срещнах с доста хора и това ми хареса. Исках да показвам, че всичко е допустимо, в случай че го желаеме, в действителност!” Това сподели Ника Парис пред публицисти след напускането на „ Х Фактор”.

„ Трябва да пиша, да върша доста неща и не желая да спирам до тук. Искам да продължа да сътворявам нови части и да запиша албум, желая да пребивавам живота си с музиката и със идващите си проекти”, добави българката.

На петата конкуренция в италианското музикално предаване посетител беше английската звезда Ед Шийрън.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР