16-годишната Абигайла Маглатас от Филипините твърди, че в нея се

...
16-годишната Абигайла Маглатас от Филипините твърди, че в нея се
Коментари Харесай

Шокиращи КАДРИ: Дух на убит брат се всели в сестра си и разкри кой го е екзекутирал

16-годишната Абигайла Маглатас от Филипините твърди, че в нея се е вселил духът на 19-годишния ѝ брат Марвин. По думите на момичето. убитото момче е желало да опише детайлности за своята гибел.

Daily Mail оповестява, че 16-годишната Абигайла е почнала да изпада в припадъци три месеца, откакто брат ѝ е бил убит в провинцията Нуева Есиха. По време на пристъпите момичето приказва от името на Марвин, разказвайки детайлности за неговата крах.


" Те ме изтезаваха, биха ме и стреляха по мен седем пъти. Те бяха бандити. Чуйте ме, мен ме убиха ", споделя Абигайла Маглатас.

Властите във Филипините оповестиха, че Марвин е бил погубен по време на престрелка с служители на реда и наркодилъри. Абигайла обаче е уверена, че тази версия не дава отговор на истината. Според нея, момчето е било отвлечено и то е молило своите екзекутори да не го убиват, а да го вкарат в пандиза. " Простреляха ме в краката, след това ми споделиха да тичам. След това един ме хвърли от мост ", споделя още Абигайла Маглатас.

Нейни родственици считат, че Абигайла не може да се помири с кончината на обичания си брат и желае неговите убийци да бъдат изправени пред правораздаването. Също по този начин, те са уверени, че момичето не се преструва и в действителност си поддържа връзка с брат си.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР