15 са опасните постройки във ВойводиновоПетнайсет опасни постройки са установени

...
15 са опасните постройки във ВойводиновоПетнайсет опасни постройки са установени
Коментари Харесай

15 са опасните постройки във Войводиново

15 са рисковите постройки във Войводиново Петнайсет рискови постройки са открити в ромската махала в пловдивското село Войводиново след инспекция, разпоредена от вицепремиера Красимир Каракачанов , заяви самият той след днешното съвещание на държавното управление.

 
По думите му циганското гето там обгръща повърхност от към декар и половина , на която живеят над 200 души. Работи се по определяне на противозаконните къщи, изясни още Каракачанов.
 
„ Това, което през вчерашния ден разпоредих е да бъде осъществена инспекция още във вчерашния ден и тя беше осъществена до края на деня, през пожарната и през енергото да се направи обзор на постройките и да се установи какъв брой от тях са директно рискови за обитаващите ги. 15 са постройките, които са рискови и те ще бъдат съборени още на следващия ден “, сподели военният министър.

 
За другите противозаконни постройки следва процедура   - констативни протоколи, те са направени, връчване на заповед за срутване, интервал на обжалване 14 дни и пристъпване към срутване “, добави Каракачанов.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР