15 плажа по българското Черноморие са предложили нулеви цени на

...
15 плажа по българското Черноморие са предложили нулеви цени на
Коментари Харесай

15 плажа по Черноморието пускат безплатни шезлонги и чадъри

15 плажа по българското Черноморие са предложили нулеви цени на чадъри и шезлонги. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия министърът на туризма Николина Ангелкова. " Ще има задоволително избавителни постове. За местата, където посещаемостта е по-висока, ще са на 100 метра един от различен ", добави тя.

Водещата пък напомни думите на кмета на Бургас Димитър Николов страната ни да се популяризира като дестинация свободна и без COVID-19. " За нас българските туристи са най-важни. В момента стартираме всеобща акция на другите информационни пазари. Това е обвързвано с тези, с които сега водим диалози за обновяване на задграничния туристопоток ", съобщи министърът.

Благодаря на Димитър Николов и на Иван Портних за стартираните взаимни начинания, добави тя.

По самодейност на премиера на следващия ден следва видеоконферентен диалог с министър председателите на Румъния, Сърбия, Гърция и с сътрудниците министри, с цел да може да уточним детайлите, по които ще се реализира пътуването, сподели Ангелкова. " Европейската комисия предложи да няма карантина за хората, които се връщат от чужбина. За да не провалим това, което досега сме постигнали на фона на всички старания и ограничения, е значимо да продължим да съблюдаваме ограниченията и напътствията. Да не дава Господ да се върнем в изходна позиция ", добави тя.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР