15-годишно момиче беше открито мъртво в необитаема постройка в скалите

...
15-годишно момиче беше открито мъртво в необитаема постройка в скалите
Коментари Харесай

След смъртта на 15-годишно момиче: Близките смятат, че детето е жертва на убийство

15-годишно момиче беше намерено мъртво в необитаема сграда в скалите край Велико Търново. Разследването по случая продължава. Прокуратурата и полицията работят по всички версии. Тялото е открито от инцидентно преминаващи жители към 18.30 ч. в региона на Дома на алпиниста в града - отдалечено място край един от кварталите на Велико Търново. Близките подозират 42-годишен мъж от близкото село, с който тя е имала връзка.

„ Вчера ме извикаха в районното и споделиха, че към момента работят по случая. Детето е паднало от 15 метра, имала леко пострадване на рамо и на крайник, както и строшаване на череп. За последно я видях на 5 против 6 юли в 22.30 ч. вечерта, само че нейна другарка ми даде сведения, че в 7.30 са били в тях, пили са кафе, а в към 9.30 ми се обади нейна другарка “, споделя майката на Ипек.

„ Разбрах, че на 4 е имала среща с него, само че множеството дни е имала закани. Казал е, че в случай че не излиза с него, ще убие майка й, татко й и брат й. Явно от този стрес детето ни, с цел да ни защищити, тя е излязла с него “, прибавя майката.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Изяснява се самоличността на момичето, дали това е търсеното дете. Работи се по всички версии – трагичен случай, самоубийство, по неволя ликвидиране или съзнателно. При първичния оглед са открити пострадвания, които са евентуално разследване от рухването “, обясниха от прокуратурата.

Според лелята на момичето – Галя, тя е убита, това не е случай. „ От 20 метра тя не може да се хвърли, на части щеше да я намерим. Как може да я изкара от къщата жива със опасност, че ще убива родителите и брат й, с цел да се принуди от боязън да излиза с този пандизчия и нарокоман и сама да се убие. Искаме правдивост, днеска убива нея, на следващия ден ще убие друго момиче “, счита лелята.

Ивайло, вуйчото е разговарял с Георги и е сигурен, че е принуждавал момичето да излиза с него.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР