15-годишният Иван, който е обвинен в убийството на 11-годишно момиче

...
15-годишният Иван, който е обвинен в убийството на 11-годишно момиче
Коментари Харесай

Майката на 15-годишния убиец от Бургас: Той няма нож и дори не може да реже с нож

15-годишният Иван, който е упрекнат в убийството на 11-годишно момиче в Бургас, няма нож и даже не може да реже с нож и да употребява вилица и лъжица.

Това съобщи майката на момчето Донка Петрова пред bTV. 

По-рано през днешния ден съдът остави в ареста Иван. Прокурорът по делото изясни, че има събрани задоволително доказателства против него. 

Самият Иван не съумя да изясни претекста си за убийството и за какво е носел нож, а юристът му Камен Кънев разгласи, че момчето има проблеми и чака психиатрична експертиза да даде повече информация.

Това е била първата среща на Иван и убитата Никол, а разногласието за това къде да се пуши наргиле е един от претекстовете за убийството, разясни юристът.

От прокуратурата обясниха, че Никол е имала 3000 контакта в обществена мрежа и няколко профила. С Иван са били доста дейни и се познавали оттова, само че в деня на убийството се видели за първи път онлайн.

Близките на 15-годишния Иван настояват, че той в никакъв случай не е проявявал експанзия. 

По информация на родители на негови съученици Иван е бил на самостоятелно образование, бил е дете със специфични просветителни потребности и е употребил ресурсен преподавател. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР