15-годишният Андрей, който беше нападнат пред входа на жилищния му

...
15-годишният Андрей, който беше нападнат пред входа на жилищния му
Коментари Харесай

Шефът на СДВР: Пребитото момче в София няма хематом на главата

15-годишният Андрей, който беше атакуван пред входа на жилищния му блок в София, е с кръвонасядане на ушната мида и подозрение за комоцио, само че изрично няма хематом на главата. Това съобщи шефът на СДВР-София Георги Ханджиев, представен от trafficnews.bg.

" При излизане от входа на блока, в който живее, той е пресрещнат от две момчета. Те са го попитали дали симпатизира на един от двата огромни тима, само че това не е имало никакво значение ", изясни Ханджиев.

``
реклама

По думите му здравословното положение на момчето е положително, макар че по-рано татко му съобщи, че 15-годишният е със счупена ушна мида и хематом на главата.

Андрей към момента е в " Пирогов ".

Според Ханджиев случилото се не е на фенска основа.

Историята на случая е почнала още в четвъртък, научи Trafficnews.bg от свои източници. Тогава Андрей е извикан на среща от негов съученик и още 5 - 6 момчета. Съученикът споделил на Андрей по телефона да се схванат по " мъжки ". Момчето отива с татко си и до пердах не се стига.

Съученикът, който предния ден се е обадил на Андрей, е арестуван. Към момента той не признава да е взел участие в багра или да има нещо общо със случилото се.

Андрей разказал на служителите на реда, че счита, че е поради някогашната му другарка, която сега е другарка със съученика му. Съученикът му обаче твърди, че са единствено другари.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР